Saveti tarota za nedelju 16.4. – 22.4.2012.

OVAN:

Očekuje vas dosta uzbudjenja ove nedelje pa se pripremite i za jedno neprijatno iznenadjenje. Ne ponašajte se isključivo ako ne želite da dodjete u situaciju da ostanete bez očekivane podrške. Nekome ste postali teret, pa se makar potrudite da to shvatite i promenite se da ne biste ostali bez pravog prijatelja.

BIK:

Odluke morate da donosite sami ove nedelje, Tarot vas upozorava da borba u kojoj se nalazite ima i drugačiju, osim materijalne konotacije. Okončanje jednog životnog perioda je pred vama, a budući dogadjaji će vas naučiti da postanete odgovorniji prema sebi, pre svega.

BLIZANCI:

Prepustite osobi rodjenoj u Vagi da vam pomogne, jer sami niste u ovom periodu u stanju da rešavate situaciju koja vam je povezana sa dogadjajima iz prethodnog perioda. Nećete uspeti da se izborite sa osobom rodjenom u Jarcu prema kojoj imate negativan karmički dug za koji nemate adekvatnu energetsku protivtežu. Preuzmite odgovornost.

 RAK:

Energija koju posedujete vam neće biti dovoljna da se izborite za pravi odnos sa osobom od koje očekujete poštovanje. Potrebno je mnogo više odlučnosti a vi se kolebate kada je osoba u Biku u pitanju. Pripremite se za sukob sa osobama rodjenim u Vagi i Biku. Vodolija vam priprema zamku.

LAV:

Trenutnu konfuziju mozete iskoristiti ako poslušate savet osobe u Biku i odložite planirani dalji put. Ovaj period iskoristite da rešite neke materijalne probleme ili pitanja vezana za mladjeg člana porodice. Završite ono što ste započeli u martu, da biste do rodjendana bili mirni što se tog problema tiče.

DEVICA:

Vaš pravilan izbor ili odluka koju ste doneli otvara vam neslućene mogućnosti, pa ne sumnjajte u sebe. Uspećete da osobu rodjenu u Biku koja saradjuje sa Lavom, a na vašu štetu postavite gde joj je mesto i udaljite je iz svog života. Koristite svoju izraženu intuiciju u ovom periodu.

 VAGA:

Nalazite se u periodu karmičkog pročišćenja pa se nemojte čuditi što ubrzano iz vašeg života odlaze neke osobe. Iza sebe ostavljate mnogo problema i ulazite u mirniji i stabilniji period. Neki lepi porodični dogadjaji su pred vama – zaslužili ste ih svojom postojanošću i strpljenjem.

ŠKORPIJA:

Ako ste računali da će vam pomoći neko rodjen u Blizancima – gorko ste se prevarili. Ovo se pre svega odnosi na rodjene u trećoj dekadi ovog znaka. Vaši planovi se ne mogu ostvariti, pre svega zbog toga što se prekršili nekoliko bitnih Kosmičkih zakona. Sada je vreme da shvatite i preuzmete odgovornost za svoju sebičnost i egocentričnost.

STRELAC:

Osoba rođena u Ribama je pokušala da vam napravi preokret u duhovnom smislu, što joj nije pošlo za rukom jer ste isuviše duhovno čisti i niste upali u zamku. Imate veliku zaštitu u ovom periodu, pa se trudite da tako i ostane i ne posustajte u nastojanjima da ostanete u kontaktu sa pravednim i uravnoteženim Energijama.

JARAC:

Još jednom preispitajte neke svoje planove, jer vas Tarot opominje da imate o nekim vrlo bitnim pitanjima krivu sliku ili nedovoljno informacija. Ne dozvolite vašem Egu da vas vodi, jer vasto definitivno može koštati više nego do sada. Univerzum vam uredno vraća ono što mu pošaljete, nemojte to nipošto zaboravljati. Ne štitite osobu u Ribama, naštetićete sebi.

VODOLIJA:

Budite spremni na suočenje sa osobama koje ste na neki način obmanuli ili izvrgli nepotrebnom naporu i finansijskom trošku. Niži tipovi ovog znaka mogu imati problema i sa zakonom. Lekcija koju morate proći će vas naučiti da je čovekoljublje vas primarni zadatak i da se ljudima ne može nekažnjeno manipulisati.

RIBE:

Jedno je sigurno – niko neće preuzimati vašu odgovornost za kardinalne greške koje ste načinili. Karmički prekršaj takve vrste se mora otplatiti ili vratiti istom merom, pa, pošto ste po svoj prilici propustili da shvatite dokle su vam granice – sada se suočite se odgovorornošću. Ako to ne uradite u narednih mesec dana – od jula ce biti kasno. Razmislite.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za nedelju 16.4-22.4.2012.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI