Scott Disick poriče brojne afere: Do kraja života ću voleti Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian i Scott Disick sa decom ( foto: fameflynet )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kortney i Scott sa Masonom i Penelope ( foto: fameflynet )

Rijaliti zvezde Scott Disick i Kourtney Kardashian razišli su se još prošle godine, juna meseca. Međutim Scott tvrdi da još uvek voli svoju bivšu dragu i nada se da će se pomiriti jednog dana. 

Disick je o odnosu sa Kourtney govorio u jednom intervjuu za australijsku radio stanicu, kada je i priznao da će majku svoje dece voleti do kraja života, te da mu je ona najbolji prijatelj.

„Nije uvek sve tako jednostavno i ja nisam prva osoba  na svetu koja se rastavila sa osobom koju voli,“ priznao je Scott. Dodao je i da se oboje trude da rade ono što je najbolje i da je bitno da su ostali u dobrim odnosima.

Kourtney je bila povređena kada je saznala da je Scott vara ( foto: printscreen )

Takođe je demantovao glasine da se zabavlja sa Christinom Burke, koja izuzetno liči na Kendall Jenner i naglasio da su samo prijatelji.

Bivši par Kourtney i Scott ( foto: fameflynet )
Bivši par Kourtney i Scott ( foto: fameflynet )

Ovaj bivši rijaliti par ima troje dece: 6-godišnjeg Masona, 3-godišnju Penelope i 1-godišnjeg Reigna.

Nakon raskida, Scott je pokušao da izgladi svoje odnose sa porodicom prijavivši se na rehabilitaciju, i tada je dosta vremena provodio sa bivšom devojkom i decom, a na pitanje da li to znači da su na putu ka pomirenju, istakao je da se ne zna šta nosi budućnost.

„Nemam nikakve planove u glavi šta bi moglo da bude. Ako neke stvari treba da se dese, onda će se i desiti,“ rekao je Disick na kraju.

POSLEDNJE VESTI