Prati nas

Vesti

Scott Disick preti Kourtney Kardashian i njenom dečku

Scott Disick nije ni malo zadovoljan zbog činjenice da se majka njegove dece Kourtney Kardashian zabavlja sa drugim muškarcem. A to što je Younes Bendjima čak 12 godina mlađi od rijaliti zvezde je samo pogoršalo čitavu situaciju. Ali stvari su otišle predaleko kada je Soctt počeo da preti novom paru

Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi KUWTK prikazani su i kratki kadrovi iz sledeće epizode. U njima saznajemo da Scott fizički preti svojoj bivšoj devojci i njenom dečku.

”Scott mi sada preti. Kaže mi da čuvamo leđa”, rekla je Kourtney u kratkom klipu.

Brojni izvori su se krajem leta oglašavali, kako bi preneli da Scott i dalje ne može da prihvati to što ga je Kourtney konačno zaboravila i uživa pored mlađeg muškarca.

”Scottu je teško i stvarno se muči dok gleda Kourney kako se zaljubljuje u mlađeg muškarca kao što je Younes. Ne može da podnese da gleda majku njegove dece kako juri za tim dečkom. Scott ju je otpratio sa Instagrama i pokušava da izbegava sve društvene mreže kako ne bi naleteo na njihove fotografije. Ovo je prvi put da je Scott vidi zaljubljenu u drugog”, rekao je izvor u avgustu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top