in ,

Sećate se Ilme Karahmet iz X Factora? Pobedila je u hrvatskim ‘Zvijezdama’ pesmom Marije Šerifović

Hrvatska verzija emisije Pinkove zvezde, RTL Zvijezde, koja se već tri godine emituje na televiziji RTL, a snima u Beogradu, ove godine imala je takmičarku dobro poznatu na čitavom Balkanu.

Ilma Karahmet oduševila je regiju kada je sa samo 13 godina stala na scenu muzičkog takmičenja X Factor, a moćnim glasom iznenadila je mnoge. Iz takmičenja je ispala – nepravedno, smatrala je tada javnost.

No, čini se da je nepravda ispravljena: u sinoć emitovanoj finalnoj emisiji muzičkog takmičenja, Ilma je odnela pobedu, a u finalnom, top 3 izboru, žiri je oduševila a capella izvođenjem numere Power of Love koju peva Celine Dion.

Pre toga, ona i njen mentor, pevač Jacques Houdek otpevali su evrovizijski hit Molitva Marije Šerifović. „Čestitam ti na izvedbi i zrelosti koju si donijela u izvedbi ove zbilja teške pjesme.“ rekao je Ilmi Petar Grašo, jedan od članova žirija.

Odmha se oglasila i Marija, koja je čestitala Ilmi i Jacquesu. „Jacques prijatelju, samo da znaš da ste Ilma i ti pokidali ‘Molitvu’!’, poručila je Marija u svom Instagram storyu, a kasnije je objavila i čestitku.  „Hrabra Ilma Karahmet je večeras pjevala ‘Molitvu’ i pobedila! Čestitam. Jacques, i dalje tvrdim da si najbolji pevač koji hoda ovim prostorima! Bravo!“, napisala je, a on joj se zahvalio.

Ilma je na poklon dobila novčanu nagradu od 100.000 kuna, kao i zvezdanu statuu. „Jako sam sretan zbog tebe i čestitam ti od srca,“ rekao joj je mentor. Jacques zagrlivši je.