Prati nas

Televizija

Sećate se Ilme Karahmet iz X Factora? Pobedila je u hrvatskim ‘Zvijezdama’ pesmom Marije Šerifović

Hrvatska verzija emisije Pinkove zvezde, RTL Zvijezde, koja se već tri godine emituje na televiziji RTL, a snima u Beogradu, ove godine imala je takmičarku dobro poznatu na čitavom Balkanu.

Ilma Karahmet oduševila je regiju kada je sa samo 13 godina stala na scenu muzičkog takmičenja X Factor, a moćnim glasom iznenadila je mnoge. Iz takmičenja je ispala – nepravedno, smatrala je tada javnost.

No, čini se da je nepravda ispravljena: u sinoć emitovanoj finalnoj emisiji muzičkog takmičenja, Ilma je odnela pobedu, a u finalnom, top 3 izboru, žiri je oduševila a capella izvođenjem numere Power of Love koju peva Celine Dion.

Pre toga, ona i njen mentor, pevač Jacques Houdek otpevali su evrovizijski hit Molitva Marije Šerifović. “Čestitam ti na izvedbi i zrelosti koju si donijela u izvedbi ove zbilja teške pjesme.” rekao je Ilmi Petar Grašo, jedan od članova žirija.

Odmha se oglasila i Marija, koja je čestitala Ilmi i Jacquesu. “Jacques prijatelju, samo da znaš da ste Ilma i ti pokidali ‘Molitvu’!’, poručila je Marija u svom Instagram storyu, a kasnije je objavila i čestitku.  “Hrabra Ilma Karahmet je večeras pjevala ‘Molitvu’ i pobedila! Čestitam. Jacques, i dalje tvrdim da si najbolji pevač koji hoda ovim prostorima! Bravo!”, napisala je, a on joj se zahvalio.

Ilma je na poklon dobila novčanu nagradu od 100.000 kuna, kao i zvezdanu statuu. “Jako sam sretan zbog tebe i čestitam ti od srca,” rekao joj je mentor. Jacques zagrlivši je.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. lulu

  22. 12. 2018. at 14:26

  Svaka čast Ilma, zaslužila si to. Nikad neću zaboraviti kako te je Emina Jahović koja ne zna da peva tebi do koljena eliminisala iz X faktora. Samo napred. Imaš vrhunski glas, ako ne i najbolji među mladim pevačima.

 2. Dina

  22. 12. 2018. at 19:27

  Nešto nije ok sa ovom djevojkom. Prvo se počela takmičiti sa 13 godina i ušla u surovi svijet odraslih, pa se udalala sa 16…Mislim da korijen problema leži u odnosima u njenoj porodici,pokušavaju da zarade na njenom talentu. Ona dobro pjeva, za mene previše bučno i silno ali ko voli nek izvoli. Samo moje skromno mišljenje je da je ova djevojka debelo izmanipulisana od strane važnih ljudi u njenom životu.

 3. Filip de Vitri

  22. 12. 2018. at 19:40

  Svaka čast Ilmi. Pratimo je od X Factora i nevjerovatan napredak od tada je postigla. Takođe, covere koje je izbacila na svom nalogu, svaki je genijalan. Fan sam definitivno. Emociju koju prenosi svojim glasom i sigurnost u nastupu name mnogo pjevača a dokazala to je dokazala sa svojih 17 godina. Svaka čast Ilma i opravdano si pobijedila.
  Što se Roka tiče, i on je zasluživao pobjedu jer se onaj talenat kao i neprekidan rad na sebi i te kako vidi. O njemu će se tek pričati. Uglavnom, tim Žak totalna dominacija.

 4. Nina

  22. 12. 2018. at 19:54

  Dina, kao prvo Ilma se udala prije nekoliko mjeseci i ima osamnaest godina, a ne sesnaest, kao drugo ja ne vidim problem u tome sto su je njeni roditelji gurnuli u sou biznis, ako su vidjeli da im je kcerka talentovana za to, u svijetu su mnogi pjevaci i glumci poceli da rade kao djeca, sto bi to kod nas bio problem?

 5. Dina

  23. 12. 2018. at 11:48

  @Nina možda zato što većina svjetskih zvijezda koje upadnu u taj okrutni svijet jako rano do 25-e završe na rehabilitaciji od droge, alkohola i sl. Nažalost slava je teret koji mnogi ne mogu da nose. Niko me ne može ubijediti da je sve ok u toj porodici i u njenoj glavi. Da udala se za tipa koji je 12 godina stariji od nje i roditelji su to dopustili ovo dijete nije imalo svog djetinjstva i u tome leži korijen problema. Ona će živjeti sa tom tako da kažem traumom i to će se kad tad odraziti na daljnji tok njenog života, ali nije moje da sudim,svakom svačije.

 6. Alexis Carrington Colby

  23. 12. 2018. at 20:17

  Starmala Ilma – zuri da poraste i ponasa se kao tetka od 52…Pitam se sta ce raditi sa 30? Ofarbati se u belo da bi izgledala starije…beats me! Garant kad vidi svoje vrsnjake kako bezbrizno uzivaju na zurkama i prave mladalacke gluposti, cokce i mase glavom.
  Glas vrhunski, ali zvezda nije jer je tragicno antipaticna. Ovaj show se zove ”Zvezde” a ne ”Glas”.
  Pobedila je najharizmaticnijeg lmladog coveka jos od Toseta – vrhunskog Roka Blazevica. Besmisao.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top