Da li ih se sećate: ovo su najbolje audicije prve sezone X Factora

Njih i dalje pamtimo (foto: arhiva)
Njih i dalje pamtimo (foto: arhiva)

Nova sezona regionalnog izdanja popularnog muzičkog showa, X Factor, počinje sa emitovanjem u nedelju u 21 čas na televiziji Prva.

Dok čekamo početak, pogledajte najbolje audicije prve sezone!

Daniel Kajmakoski
Počećemo audicijom pobednika prvog showa, Daniela Kajmakoskog, kome je mentor bio Željko Joksimović. Daniel je sjajno otpevao pesmu Red Daniela Merriweathera, a nastup je izazvao velike ovacije kod publike kao i kod dveju članica žirija.Daniel će na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije koje se održava u Beču predstavljati Makedoniju.

Tamara Milanović
Druga audicija koju smo izabrali za vas jeste ona Tamare Milanović koja je na kraju showa bila druga. Ona je otpevala pesmu Adele – Don’t You Remember, a ovaj emotivan nastup je naterao Eminu Jahović na suze! Njoj je mentor bio Kiki Lesendrić. Tamara je prošle godine dobila priliku da peva na Exit festivalu.

Ilma Karahmet
Najmlađa učesnica X Factora je definitivno zaslužila titulu jedne od najboljih audicija.  Kroz pesmu grupe Stijene – Ima jedan svijet pokazala je zavidne vokalske sposobnosti sa samo 13 godina. Nju su smatrali za glavnog favorita za pobedu, pa je njeno ispadanje pred samo superfinale izazvalo veliku medijsku prašinu zbog optužbi da je show namešten. Njoj je mentor, takođe, bio Kiki Lesendrić.

Ove godine će u regionalnom X Factoru učestvovati i Hrvatska, a i žiri će imati novu postavku. Željku Joksimoviću se, ove godine, pridružuju Aleksandra Kovač, Tonči Huljić i Massimo Savić. Uzbuđeni smo da vidimo kako će emisija izgledati u novoj produkciji i ko će ovoga puta biti taj sa X Factorom! 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI