Seka Aleksić o planovima za budućnost: Želimo još troje-četvoro dece!

Seka se odlično snalazi u ulozi majke.. (foto: Instagram/sekaaleksic)

Naša poznata pevačica Seka Aleksić ovu godinu će pamtiti po mnogim poslovnim uspesima, ali ono što je obeležilo njenu 2016. je to što je po prvi put postala majka.

Folk diva je u septembru na svet donela sina Jakova i svakim danom sa svojim suprugom Veljkom uživa u čarima roditeljstva. Kako je objasnila, odlično se snalazi u toj ulozi i priznaje da joj pomoć za sada nije potrebna, ali da će svakako zamoliti za podršku rodbine kada to bude neophodno: “Od aprila ćemo zamoliti bake da nam pomognu, ali planiram da Jakov putuje svuda sa nama. Ne želim da se odvajam od njega. Ne želim više da putujem avionom, uglavnom ćemo ići kolima i u nekim gradovima ćemo se zadržavati po nekoliko dana”, rekla je u intervjuu za Kurir.

Seka dodaje da planira i proširenje porodice, te da bi ponosni roditelji najviše voleli da imaju troje-četvoro dece! Pevačica otkriva i da joj je ovaj doček radan, ali da će svakako sve nadoknaditi posle Božića, kada će sa ukućanima otputovati u Beč na čak mesec dana.

Iako priznaje da kao mala nije verovala u Deda Mraza i da takve priče ‘čika u odelima’ kod nje nisu prolazile, ove godine ona i Jakov su ipak dobili poklone od njega, a tu ulogu je imao njen suprug: “Doneo mu je garderobu. Uz to je dobio još nešto, ali to zaista nije za javnost. Uglavnom taj poklončić mu sad ne predstavlja neko značenje, ali za nekoliko godina sigurno hoće”i dodaje da je nju darovao lepim poklonima i da ju je posebno razveselio.

Svakako će srećna porodica tek slaviti lepe trenutke u, nadamo se, većem broju, a mi im želimo radosnu i uspešnu Novu godinu.

Najnoviju domaću dnevnu i nedeljnu štampu čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top