Nećete verovati ko je najpopularnija pevačica u Srbiji!

Laura sa neverovatnih 5,7m pratilaca (foto: Facebook)

Sudeći prema statistici na Facebook-u, ona ima više fanova čak i od Cece Ražnatović i JK. Upoznajte najpopularniju pevačicu u Srbiji, koja uopšte nije iz Srbije!Njeno ime je Laura Pausini. Rođena je u Italiji i peva od osme godine. Iako iza sebe ima 11 albuma, 22 godine uspešne karijere i preko 850 hiljada fanova na Facebook stranici Laura Pausini Srbija, što je čini najlajkovanijom pevačicom na srpskom webu!

Prema sajtu Socialbakers.com, koji se bavi popularnošću na društvenim mrežama, zvanična stranica Laure Pausini nalazi se na sedmom mestu najpopularnijih u Srbiji, a što se tiče estradnih imena pretekla je i najveće srpske zvezde, poput Cece, Seke Aleksić i Jelene Karleuše.

(foto: Facebook)

Zanimljivo je i to da se fan stranica Laure Pausini nalazi i među stranicama koje najbrže “rastu”. Tako je za samo jedan dan dobila skoro 2.000 novih fanova, te postoji mogućnost da su ti lajkovi zapravo kupljeni.

Između ostalog, statistika kaže da najviše fanova u Srbiji ima stranica Durex Srbija (preko 10,1 miliona), na drugom mestu je fan stranica Novaka Đokovića (preko 5,5 miliona) a treće mesto je zauzela Ana Ivanović (preko 2,8 miliona fanova).

Povezane vesti