Seksi Tarzan i Jane: Alexander Skarsgard i Margot Robbie junaci nove verzije filma

Seksi kralj džungle koga jedva čekamo da vidimo kako se njiše po granama (foto: ScopeFeatures)

Uskoro nam stiže još jedna adaptacija čuvene knjige Edgara Ricea Burroughsa.

U najnovijem filmu, nazvanom The Legend of Tarzan, naslovnu ulogu tumači glumac Aleksander Skarsgard, i sudeći po prvim promotivnim fotografijama, ovaj Tarzan je i više nego seksi. Izvajani mišići 39-godišnjeg švedskog glumca čine savršen balans između divljeg seksipila koji kralj džungle poseduje i manira jednog lorda, koje je stekao po dolasku u Englesku. Na prvom promotivnim fotografijama vidimo plavokosog glumca nagog do pojasa u džungli dok pada kiša i možemo slobodno reći da izgleda bolje nego ikada.

Margot i Alexander su savršeni Jane i Tarzan (foto: ScopeFeatures)

Na drugoj fotografiji zvezda serije True blood je sa svojom partnerkom Margot Robbie, koja je za potrebe filma promenila imidž i svoju plavu kosu ofarbala u crveno, a par deluje zaljubljeno i može se primetiti da među njima definitivno ima hemije. Radnja filma, koji je režirao David Yates, odvija se deset godina nakon što je Tarzan odveden u civilizaciju iz džungle i u potpunosti se uklopio u britansko visoko društvo. Sada živi pod imenom John Clayton III, odnosno Lord Greystoke i poslat je od strane Parlamenta u Kongo, da bi spasio svoju suprugu Jane i prijatelje od opasnosti koje su ih tamo zadesile.

Premijera novog Tarzana zakazana je za 1. jul 2016. godine. Pored Alexandera i Margot, uloge tumače i Christoph Waltz i Samuel L. Jakson, a prvi trejler koji najavljuje novu filmsku avanturu kralja džungle pogledajte ovde.

POSLEDNJE VESTI