Selena Gomez na Kanskom filmskom festivalu: Društvene mreže uništavaju mlađu generaciju!

Tokom jednog od panela na Kansom filmskom festivalu ove godine kome je prisustvovala i Selena Gomez zbog promocije novog filma  The Dead Don’t Die u kome igra jednu od glavnih uloga – pevačica se osvrnula na negativan uticaj koji društvene mreže imaju na mlađu generaciju kojoj i sama pripada.

Zvezda koju na instagramu prati više od 150 miliona ljudi, a koja je do skoro i bila jedna od najpraćenijih ljudi na ovoj društvenoj mreži, izrazila je svoj strah za mlade momke i devojke širom sveta.

Društvene mreže zaista zauzimaju stravično veliko mesto u životima mlađe generacije. Divno je iskoristi svoju platformu i čuti različita mišljenja, ali me plaši način na koji se mladi sve više eksponiraju bez razmišljanja o svakodnevnim društvenim problemima koji nas okružuju” , izjavila je pevačica.

Gomez je svoj stav iznela dan nakon premijere filma zajedno sa svojim kolegama Tildom Swinton, Billjem Murrayem i Chloe Sevigny .

Jarmusch , režiser filma je takođe otklonio sve sumnje da je film na bilo koji način politička kritika ili propaganda jedne određene stranke – obzirom da su mnogi dali negativne komentare zbog scene u kojoj jedan od glumaca nosi kapu na kojoj piše “Učinimo Ameriku velikom ponovo (Make America great again)” – navodeći da nema nikakvih interesovanja za dnevno politička dešavanja.

Politika me ne interesuje. Ovo nije političko pitanje i ne znam kako bi uopšte moglo da se dovede u takav kontekst. Mislim da politika služi za odvraćanje pažnje od svakodnevnih stvari” , izjavio je on.

On je pak podržao mladu pevačicu i objasnio da se slaže sa njom, kao i da društvene mreže takođe mogu biti jedna vrsta blokade u kojima bi se drugačije mišljenje uopšte moglo čuti, ponovo navodeći takozvani “društveni vakum” u kome su mladi okruženi samo istomišljenicima i pogrešnu sliku o realnosti i svetu koji ih okružuje.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.