Prati nas

Šokantno

Sergej Trifunović hteo da prebije Voju Brajovića!

Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca. (foto: Nemanja Pancic)

Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca (foto: Nemanja Pančić)

U toku probe za predstavu Voz, glumac Sergej Trifunović je nasrnuo na starijeg kolegu, Voju Brajovića, koji je reditelj ovog komada. Sukob je izbio jer je Sergeja jako nerviralo to što Voja nije bio sasvim odlučan kao reditelj, te je insistirao da glumci igraju kao da su izašli pred publiku, a ne kao da su na probi. Ozbiljan fizički obračun je sprečio Dušan Kovačević , direktor Zvezdara teatra.

“Kad je video da će doći do tuče, Dušan je odmah uleteo na scenu da smiri Sergeja, koji je revoltiran nasrtao na Voju. Nakon intervencije Kovačevića, obojica su se smirila. Posle toga su se izmirili i nastavili s radom kao da se ništa nije dogodilo”, kaže izvor blizak glumcima i dodaje da su ovakvi sukobi sasvim normalna pojava u svetu glume i pozorišta. “Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca, a kod žena bude i mnogo suza”, zaključuje izvor.

Dušan Kovacević je objasnio situaciju najblaže moguće. “Oni su se međusobno razdvajali. Kad su dva tako snažna glumca u ringu s mnogo nokauta, naravno da je bilo sukoba oko toga u kom pravcu treba da ide predstava”, izjavio je Kovačević na promociji novog albuma svoje ćerke Lene. Ni Voja Brajović ni Sergej Trifunović nisu dali komentar.

Predstava Voz se igra u Zvezdara teatru već četiri meseca. Nastala je po delu američkog pisca Kormaka Makartija, realizovana je uz podršku Skupštine Beograda i Ambasade SAD.  Brajović je ideju za komad dobio kad je video film po Makartijevom delu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top