Prati nas

Serije

Branka Pujić će glumiti Lilu u novoj sezoni ‘Sinđelića’

(foto:sreenshot)

(foto:sreenshot)

Nastavak serije Sinđelići mnogi sa nestrpljenjem očekuju, a kako je najavljeno, nove epizode serije počinju sa emitovanjem 6. marta na TV Prva.

Gledaoci kraj malih ekrana moći će da uživaju u novoj sezoni popularne serije svakog radnog dana od 21h uz skoro istu glumačku ekipu koju čine Boris Komenić, Goran Radaković, Voja Branović ali, lik Lile ovaj put će tumačiti glumica Branka Pujić.

“Božanstveno je biti partner Voji Branoviću. Jako se dobro razumemo kao prijatelji i kolege, što je dalo izvanredan rezultat i u našem partnerskom odnosu u seriji. Cela ekipa me je prihvatila kao da sam od prvog dana tu. Posebnu bliskost imam i sa klincima. Čast mi je što sam deo ovakve serije”, izjavila je glumica o snimanju, a prenosi Kurir.

Nastavak serije donosi niz komičnih situacija a gledaoci će moći da isprate kako se ova neobična porodica snalazi s novim iskušenjima.

(foto:sreenshot)

(foto: Sreenshot)

Metodije i Eva će zakazati svoje venčanje, a i Jezda bi da se ženi, nizom raznih događaja čini će se da je sve u redu međutim, nije sve baš kao što izgleda.

U Sretenovom životu pojaviće se druga žena, a srećni par Ristića se razvodi, šta će se izdešavati i kako će se odvijati serija ostaje samo da nagađamo do početka nove sezone.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. nenad

    26. 02. 2017. at 11:57

    Bez uvrede ali je l iko to gleda

  2. nenad

    26. 02. 2017. at 23:11

    pa gledate li ili me downvote-ujete?!?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Serije

To Top