Sexy RiRi u reklami za MAC karmin

Lepa Rihanna ovako izgleda dok reklamira svoj RiRi Woo karmin za MAC

Jedan od najboljih proizvođača profesionalne šminke na svetu, kompanija MAC angažovala je pevačicu Rihannu za promociju novog, crvenog karmina. Karmin se zove RiRi Woo i upravo su izašle promo fotografije sa snimanja kapmanje. RiRi Woo u radnjama širom Amerike biće od 18. juna, a ubrzo posle toga i u Evropi.

RiRi na fotografiji izgleda kao prava dama, kontrast između njene kratke, crne kose i jarkog, crvenog karmina još više naglašava njene svetlo-smeđe oči. Popularna lepotica na glavi ima ogromnu, crvenu mašnu i masivne, zlatne minđuše. Mi mislimo da izgleda sjajno!

Međutim, jedna 28-godišnja Amerikanka već je tužila MAC zbog RiRi Woo karmina, pošto je, kako kaže dobila herpers probajući testere novog proizvoda. Zbog toga je 2 nedelje odsustvovala sa posla i devojka zato traži novčanu odštetu! Ni MAC niti RiRi nisu još uvek reagovali na ovu tužbu, ali ne deluje kao da ovo može usporiti prodaju novog MACovog proizvoda.

RiRi Woo je ustvari nastao po uzoru na uveliko poznati MACov karmin Ruby Woo. Videćemo da li će postati isto toliko popularan, mada s obzirom da je Rihanna zaštitno lice novog karmina ne sumnjamo da će on postati pravi hit na tržištu!

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top