in

Sin Isidore Bjelice prvi put progovorio o majčinom zdravstvenom stanju

(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic)
(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic)

Za Lava Grigorija Pajkića, sina Isidore Bjelice Nebojše Pajkića, su čuli svi, ali ne na onaj način na koji se obično priča o deci poznatih ličnosti. On ne privlači pažnju na društvenim mrežama, niti ga fotkaju u noćnim provodima po splavovima. Njega samo s vremena na vreme vidimo u javnosti kada podržava roditelje na nekom projektu ili se pojavljuje umesto njih ne bi li ispoštovao manifestaciju. Uvek obučen u dobro skojeno odelo, on naprosto pleni manirima i uglađenošću u ophođenju prema svima.

Isto tako, Isidora Bjelica tek s vremena na vreme objavi neku fotografiju svog sina na Instagramu, ali tek onda kada oseti potrebu da izrazi ponos što je diplomirao ili što sarađuje na projektu slavne Oprah Winfrey. 

Lav je, u društvu mlađe seste Vile Evanđeline, dežurao na štandu svoje majke na Sajmu knjiga, budući da se Isidora nije osećala dobro.

(foto: Instagram/lavpajkic)
(foto: Instagram/lavpajkic)

“Njeno trenutno zdravstveno stanje je veoma haotično. Mi se, evo, već 4 godine borimo sa tim, posle 5 godina medicina ima neke svoje statove i objašnjenje zašto je to tako. Morali smo da shvatimo da je to neka vrsta hronične bolesti, a ne da smo je izlečili. Trenutno je izdržljivo, bili smo zabrinuti, ali stvari su krenule nabolje”, izjavio je on za Alo. “U poslednje vreme rezultati nisu bili baš najbolji, ali je počela sa terapijom i ishranom, nadamo se da će nakon svega biti bolje.”

Za kraj, Lav je otkrio kako se svi oni kao porodica nose sa kancerom koji se upo**o vraća slavnoj spisateljici. “Bilo je trenutaka kada smo bili veoma zabrinuti, ali pokušavali smo da to ne pokazujemo. Trudimo se da budemo optimistični i to utiče na nju, pogotovu u takvim situacijama.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net