in

Sinu Davida Bowieja se nije dopao nastup Lady Gage u čast njegovog oca

Gaga je sinoć na Grammyju odala počast svom idolu, ali nisu svi bili zadovoljni njenim nastupom (foto: Screenshot)
Gaga je sinoć na Grammyju odala počast svom idolu, ali nisu svi bili zadovoljni njenim nastupom (foto: Screenshot)

Sin nedavno preminulog Davida Bowieja nije bio zadovoljan nastupom Lady Gage na sinoćnoj dodeli Grammyja, na kojoj je ona odala počast legendarnom umetniku.

Duncan Jones je bez sumnje gledo sinoću ceremoniju dodele nagrada, zajedno sa fanovima širom sveta, i video kada je Gaga izšla na scenu kako bi nastupom odala počast pevaču koji je u januaru izgubio bitku sa kancerom. Sve je dirnula emotivnim medlijem najpoznatijih Bowiejevih pesama, ali pevačev sin, inače poznati reditelj, nije bio zadovojan ovim performansom. Na Twitteru je podelio status sa definicijom reči Gaga iz Oksfordskog rečnika, a to nije nimalo zvučalo kao kompliment, već konstatacija da je pevačica hita Poker face preterala. “Preuzbuđenost, bez razloga, obično kao rezultat zaluđenosti ili preteranog entuzijazma; mentalna zbunjenost. Prokletstvo! Zašto je TO uopšte reč?”

U najdužem segmentu Grammyja, Gaga je oduševila fanove neverovatnim glasovnim mogućnostima i svi su bili jednoglasni da je bila prava osoba za odavanje počasti legendarom pevaču. Pa, gotovo svi.

Njen sinoćni nastup pogledajte ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=3fGBZhsa4VU