Skandalozno superfinale “Pinkovih zvezda”: Publika pobesnela zbog izostanka članova žirija

Publika je bila neprijatno iznenađena u superfinalu “Pinkovih zvezda” jer se niko od dosadašnjih članova žirija nije pojavio, izuzev Maje Nikolić.

Skandali koji su obeležili superfinale “Pinkovih zvezda” nisu uspeli da pokvare pobedu Ismaila Delije Indire Beriše, ali raspoloženje publike u studiju i one kraj malih ekrana, svakako jesu. Svi su bili neprijatno iznenađeni kada se od stare postave članova žirija pojavila samo Maja Nikolić.

Žiri koji je zamenio Draganu Mirković, Daru Bubamaru, Zoricu Brunclik i Šabana Šaulića činili su: Lea Kiš, Saša Obradović, Saša Vidić, Damir Handanović i Dragana Tripić, koje je publika dočekala uz jasno negodovanje.

Maja Nikolić, koja se pojavila na kraju večeri kako bi proglasila pobednike, usput je stigla i da napadne koleginicu Draganu Mirković.

“Samo nešto da vam kažem… Gaga je rekla da neće da glasa. Ona je na kruzeru, tamo nema wi-fi, pošto je 1812. godina… Pošto Gaga obično nema, što kaže Dara, onu stvar da kaže svoje mišljenje, mi smo morali da imamo našeg glavnog “Mapet šou” člana žirija, Miroljuba Aranđelovića, koji će morati da da glas umesto Dragane.”

Pobednik prema odluci publike je Ismail Delija, dok je pobednica prema odluci žirijaIndira Beriša, koja dobija i pesmu od produkcije, a osim njih dvoje, ostatak superfinalista činili su: Sara Reljić, Milica Jokić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić,Andrej Dorić i Marko Stolić.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI