Slađa Allegro se oglasila prvi put nakon gubitka bebe

Slađa prvi put izašla nakon gubitka bebe (foto: Instagram.com/sladja.allegro)

Slađa Vujičić ove godine dva puta je preživela gubitak bebe. Pevačica je početkom meseca podelila srećnu vest da je u drugom stanju i otkazala sve nastupe kako bi mirovala, ali je samo par dana kasnije doživela još jedan spontani pobačaj.

Slađa je danas postavila fotografiju na Instagram i pored nje napisala poruku publici. “Divno je izaći iz kuće posle sedam dana! Uživajte u svakom danu bilo da je kiša ili sunce ili sneg, najvažnije je šta je kod vas unutra”, napisala je bivša pevačica Allegro benda.

Nakon što je u februaru prvi put izgubila bebu, ona je izjavila: “Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: ‘Sada ću da se obesim i doviđenja’. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete”, rekla je Slađa, a prenosi Blic.

Povezane vesti

Back to Top