Policija prekinula nastup Slađe Alegro zbog dojave o bombi

Policija u Doboju sinoć je prekinula nastup Slađe Alegro usled dojave o postavljenoj bombi.

Kako prenose tamošnji mediji oko 23.50 sati stigla je dojava je kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu u kom je nastupala Slađa Alegro. Policija je odmah reagovala, a svi iz kluba su evakuisani.

Kako je za BN potvrđeno, policija je dobila dojavu u 23.50 sati, nakon čega su izašli na lice mesta i proverom ustanovili da se u objektu nije nalazila bomba.

„Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

„Nastup je prekinula policija jer su dobili dojavu o bombi. Po pravilima, morali smo prekinuti nastup. Nastup je bio odličan, publika zadovoljna, ali takva je situacija. Tako da nema mesta panici“, rekli su za Nova.rs iz tima Slađe Alegro.

Povezane vesti

Back to Top