Prati nas

Slavni pevač se brani: Bili smo sa prostitutkama da bismo znali da su dobre za poslovne partnere

Vesti

Slavni pevač se brani: Bili smo sa prostitutkama da bismo znali da su dobre za poslovne partnere

Velika muzička zvezda trenutno se nalazi u centru skandala zbog brojnih nemoralnih i kriminalnih aktivnosti

Jedan od najcenjenijih i najpoznatijih pevača u Južnoj Koreji Seungri je pod istragom nakon što su se pojavili dokazi da je učestvovao u raznim kriminalnim radnjama koje su između ostalog utaja poreza, korišćenje ilegalnih seksualnih usluga i snimanje seksualnih radnji bez dozvole, a potom i deljenje tih snimaka. Iako se na početku izjašnjavao kao nevin za sve optužbe, pevač je nedavno priznao da jeste plaćao prostitutke.

Kako pišu korejski mediji, na poslednjem saslušanju u policijskoj stanici objašnjeno je razlog zbog kojeg je pevač spavao sa prostitutkama to što je želeo da proveri kakve su pre nego što ih pošalje potencijalnom japanskom poslovnom partneru.

Devojka koju je unajmio je takođe svedočila za policiju, kada je izjavila:

’’Kada smo nas dve stigle na adresu Seungri i Yoo In Seok su bili tamo. Izabrali su koju od nas žele pa smo otišli u zasebne sobe’’.

Seungri  je optužen da je 2015. godine platio hotelsku sobu potencijalnom japanskom partneru od od oko 30.000 dolara, a potom mu unajmio prostitutke. U sobu je ušlo oko 10 prostitutka, uključujući i dve koje su veče pre toga, provele sa Seungrijem i Yoo In Seokom.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:

1 komentar

1 komentar

  1. Sandra

    25. 05. 2019. at 15:13

    Zar ne bi bilo bolje da pre nego sto objavite vest prvo proverite dali je tacna??Ako niste znali vecina optuzbi protiv njega je dokazano lazna,policija posle 3 meseca nema snazan dokaz ni za jednu optuzbu..I koga je snimao?Kako mozete da objavite takvu laz kad nijedan Korejski niti sveski portal nikad nije objavio tako nesto(YYJ I Choi su snimali devojke sa kojima su spavali Seungri nije nikad!!I niti je ikad priznao da je unajmio prostitutke za svoje klijente(cak je Japanski investitor sve demantovao I sada priprema tuzbu protiv medija)jedino je priznao da je spavao sa jednom I niste vise!Pobogu proverite sta pisete barem je to lako u danasnje vreme..da Niko nije objavio to sto ste napisali sem naravno ovog sajta!!!Sramota siriti takve lazi bez trunke srama!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top