Prati nas

Film

Sledećeg godine stiže nova “Priča o igračkama”

Popularni animirani film Priča o igračkama dobija svoj četvrti i poslednji nastavak, osam godina po objavljivanju trećeg dela.

U opisu filma koji se navodi u trejleru, kaže se da glavni lik Woody i njegovi prijatelji dobijaju „pojačanje“ u vidu igračke imena Forky koja će „Woodyju pokazati koliko veliki svet može da bude za jednu igračku“.

Film Priča o igračkama 4 je najavljen kao poslednji nastavak ove franšize, a glumac Tom Hanks koji daje glas glavnom liku je pričao tome koliko je emotivno bilo raditi na ovom filmu.

„Na snimanju sam uvek bio u istoj prostoriji sa ljudima koji su stvorili Toy Story. Kada sam došao na poslednji dan snimanja, rešio sam da budem okrenut leđima ekipi po prvi put, jer nisam imao snage da ih gledam znajući da se kraj približio. A onda sam pomislio – čoveče, ovo je trenutak za istoriju“, rekao je Hanks.

Ovaj Disneyev animirani film prvi put je nastao 1995. godine. Drugi i treći nastavak su snimljeni 1999. i 2010. godine, dok je premijera poslednjeg, četvrtog dela najavljena za jun 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=LDXYRzerjzU

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top