Search
Close this search box.

Snimaju se nove epizode ‘Otvorenih vrata’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kultna serija devedesetih, Otvorena vrata, koja je pomerila granice domaće produkcije i bila jedan od glavnih predstavnika slobodne reči u doba cenzure medija, snimaće se ponovo!

Nakon 20 godina od poslednje snimljene epizode, glumica Bojana Maljević potvrdila je na Twitteru da su nove epizode u planu. „U ovoj izbornoj noći, gle simpatične simbolike, pala je odluka da se radi nastavak serije “Otvorena vrata”. Odluku smo doneli ja kao producent i Miša Radović i Biljana Srbljanović kao koautori serije. Sigurna sam da ćete se tome radovati, zanimaju nas vaše reakcije, a o svemu dalje ćemo vas blagovremeno obavestiti. Sigurno ćemo vas, kao najveće fanove ponešto o nastavku i pitati,“ napisala je glumica, koja je vlasnica producentske kuće koja je snimala prvi deo serije.

Nedugo potom oglasila se i Biljana Srbljanović, koja je na istoj društvenoj mreži potvrdila ovu vest. Za sada nije poznato da li će glumci reprizirati svoje neponovljive uloge, ali se pretpostavlja da se u seriji neće pojaviti Sofija Jović, poznatija kao Milica, koja se iz sveta glume u potpunosti povukla, te živi i radi kao psiholog u Australiji.

Nije poznato da li će se lik gospođe Angeline, koju je upečatljivo glumila Olivera Marković, pojaviti u novom nastavku. Pored njih dve, glavne uloge tumačili su Vesna Trivalić, Bogdan Diklić, Lane Gutović, Nikola Đuričko, Bojana Maljević i Zoran Cvijanović.

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI