Tragična sudbina poznate voditeljke: Vodila ukletu emisiju, pa iznenada umrla

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditeljka iz Velike Britanije Caroline Flack pronađena je mrtva 2020. godine u svom stanu u Londonu.

U tom trenutku imala je samo 40 godina.

Ona jeo bila voditeljka emisije “Ljubavno ostrvo”, a postala je čak treća osoba iz ovog rijaliti programa koja je u roku od nepune dve godine izgubila život.

Pre nje, desila su se još dva ovakva slučaja. Sofi Grejdon se ubila 2018. godine, a 2019. sebi je oduzeo život Majk Talasitis.

Flekova je pronađena mrtva u svom stanu u Istočnom Londonu 15. februara 2020. godine, sa punih 40 godina.

Pored toga što je bila voditeljka, Karolina je bila poznata i po vezi sa teniserom Luisom Bartonom.

„Moje srce je slomljeno, imali smo nešto toliko posebno. Toliko sam izgubljen da nemam reči, toliko me boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se uvek osećala sigurno kada si sa mnom, uvek si mi govorila: „Ne mislim ni o čemu kada sam sa tobom“ . Ali sad mi nije bilo dozvoljeno da budem tu, iako sam iznova i iznova pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam da ću pitati sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti nazad, ali ja ću se truditi da te učinim ponosnom svaki dan. Volim te svim srcem“, napisao je on tada na društvenim mrežama.

O smrti voditeljke mnogo se spekulisalo, a mnogi su smatrali da je sebi presudila zbog problema sa mentalnim zdravljem, ali incidenata koji su joj se dešavali neposredno pre smrti.

Naime, ona je bila uhapšena zbog fizikog napada na svog 13 godina mlađeg dečka Luisa Bartona zbog sumnjivih poruka koje je pronašla u njegovom telefonu.

Par posle ovog incidenta nije raskinuo, a Barton je u nekoliko navrata pokušao javno da opravda svoju partnerku.

POSLEDNJE VESTI