Search
Close this search box.

Voditeljka lampom tukla dečka, pa dobila otkaz

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditeljka rijaliti programa Love island Caroline Flack nedavno je završila u pritvoru nakon što je lampom pretukla dečka Louisa, nakon čega je on završio u bolnici „s lakšim telesnim povredama“.

Njih dvoje su se posvađali oko SMS poruka u kojima je Caroline videla da se njen dragi dopisuje sa drugom devojkom pa ga je napala.

Louis je posle incidenta stao na njenu stranu i pružio joj podršku. Međutim čelnici televizije na kojoj se prikazuje rijaliti koji je Caroline vodila nisu bili tako blagonakloni, te je dobila otkaz zbog skandala koji je dospeo u medije.

Ona međutim odbija da prihvati ovu činjenicu te sebe i dalje naziva voditeljkom šoua Love island.

https://www.instagram.com/p/B50ub5dFU2q/

Caroline je u Britaniji proglašena jednom od „najopasnijih poznatih ličnosti“, a na društvenim mrežama su se pojavili brojni šaljivi komentari na ovu temu.

„Najopasnija stvar koji danas možete da uradite jeste da na Internetu ukucate ime Caroline i Love island“, samo je jedan on šaljivih komentara na ovu temu.

Voditeljku je sve to nasmejalo te je na svom Instagramu odlučila da objavi sliku sa jednim ovakvim novinskim natpisom, a preko nje je napisala „To je moja maska za Noć veštica“.

POSLEDNJE VESTI