Search
Close this search box.

Šok za sve: Una Grujić napustila Maldive

Izbačena! (foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Izbačena! (foto: Screenshot)

Fudbaler Lazar Jeremić je zatražio večeras od produkcije da ga pusti da izađe iz rijalitija Hotel Maldivi čak i po cenu kazne od 20.000 evra.

On je naveo da napolju ima obaveze zbog fudbala i da zato mora da izađe napolje. Cela situacija je potresla Ejmi Aminatu koja je lila suze jer je zaljubljena u fudbalera, međutim, on je napomenuo da on i dalje voli Ejmi iako želi da izađe napolje.

Nešto kasnije je zabeležen novi govor mržnje u ovom rijalitiju. Naime, Nikola Matović Nikolas je vređao Tomu Pantersa na nacionalnoj osnovi i ismevao je Rome. Zbog ovakvog ponašanja, Nikolas je kažnjen sa 100 evra.

Plakala za Lazarom! (foto: Screenshot)

Još jedan incident je u svoj rijaliti životu upisao Jovan Ivanović, koji ponovo nije poštovao produkciju i koji je čak krenuo i da lomi stolicu. Zbog toga je završio u izolaciji. Poznato je da je više puta Jovan u alkoholisanom stanju pravio incidente, a ovo je samo još jedan od mnogih.

Milica Todorović je noćas izbačena iz rijalitija. Ona je imala svega 4,6 posto glasova. Najviše je dobio Nikolas odnosno nešto više od 48 posto, a Una Grujić je imala gotovo 45 posto glasova. Nešto kasnije je proglašeno da je i Grujićeva izbačena večeras.

POSLEDNJE VESTI