Search
Close this search box.

Šokantni razvodi rijaliti zvezda

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Holivud je pun neočekivanih raskida i razvoda. Poznate zvezde uglavnom pokušavaju da detalje razlaza sačuvaju od javnosti.

Međutim, pojedine zvezde odrekle su se privatnosti onog trenutka kada su odlučile da snimaju rijaliti program. Sve njihove tajne su vremenom isplivale na videlo. Ovo su najšokantniji razvodi rijaliti zvezda.

1. Ozzy Osbourne i Sharon Osbourne

(foto: WENN)

Ovaj par šokirao je javnost kada je skoro objavio vesti o razvodu. Par je u braku još od 1982. godine, a 2002. godine počeli su sa snimanjem svog rijaliti programa na MTV-uThe Osbournes nam je dao uvid u neobične tehnike vaspitavanja dece, njihovom luksuznom životu, ali nam je i pokazao su Ozzy i Sharon samo jedan običan zaljubljeni bračni par. Iako su imali velike svađe, nikada se nije ni postavljalo pitanje o mogućem razvodu. Zato je vest o razlazu poznatog para toliko iznenadila javnost. Razlog razvoda se još uvek ne zna.

„Iskreno ne znam. U ovom trenutku ne mogu da vam odgovorim zašto smo se rastali, zato što ne znam šta želim. Moram da slušam svoje srce, a čak ni ne znam šta mi ono govori“, rekla je Sharon za The Talk.

2. Bruce Jenner i Kris Jenner

(foto: WENN)

Od kada je počeo sa emitovanjem 2007. godine, Keeping Up With the Kardashians brzo postao najpopularniji rijaliti šou na planeti. Brus i Kris su bili u braku 22 godine, ali su se razišli 2013., kada je Bruce počeo svoju terapiju promene pola. I nakon raskida su ostali bliski prijatelji.

3. Hulk Hogan i Linda Hogan 

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Hulk i Linda su se razveli 2007. godine nakon 25 godina braka. Iako mnogi smatraju da je glavni krivac zapravo njihov šou Hogan Knows Best, ćerka Brooke Hogan se ne slaže sa tim navodima.

„Ne smatram da kamere i kamermani mogu da unište jednu porodicu. Ipak, oni nisu deo porodice. Mislim da je sama činjenica da su kamere tu oko nas stvarala pritisak da ne pokazujemo emocije koje bi inače pokazali, naročito ako smo ljuti. Smatram da su oni ta osećanja potiskivali sve dok nisu eksplodirali, ali sam sigurna da bi se to desilo pre ili kasnije bez obzira na kamere“, rekla je Brooke za Fox News 2008. godine.

4. Jon Gosselin i Kate Gosselin

(foto: AP)
(foto: AP)

Svi se verovatno sećamo emisije koja se emitovala na TLC-u, Jon and Kate Plus 8. Kamere su nam pružile uvid u neverovatan život mladg bračnog para sa osmoro dece. Iako su delovali kao skladna porodica puna ljubavi, par se razveo 2009., samo dve godine nakon početka snimanja emisije. Međutim, i ovaj par se slaže da kamere nisu odgovorne za svađe.

„O bože. Razveli smo se. Velika stvar. Prošli smo kroz svašta. Ako malo bolje razmislim, čak i da niko od vas nikada nije čuo za Jona i Kate Gosselin, sigurna sam da bi se sve isto završilo“, rekla je Kate pre četiri godine u emisiji Katie Couric. 

POSLEDNJE VESTI