Search
Close this search box.

Posle promene pola i plastičnih operacija: Lice Caitlyn Jenner se raspada

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Malo toga nas je iznenadilo kao činejnica da je 2015. godine, olimpijac Bruce Jenner odlučio da promeni pol.

Otac slavnih sestara Jenner i očuh sestara Kardashian godinama je u tajnosti hteo postati žena, a svetu se po prvi put tako predstavio kao Caitlyn Jenner na naslovnoj strani slavnog časopisa Vanity Fair.

Bivši Olimpijac iza sebe ima tri braka i desetoro dece, no promena spola bila mu je dugogodišnja želja koju je na kraju ostvario, ne mareći za komentare javnosti.

Caitlyn danas viđamo u haljinama, minića, štiklama i sa šminkom na licu, pa je iznenadila javnost kada se nedavno snimila za Instagram, pokazavši kako njeno lice izgleda bez trunke šminke.

„Novosti o napretku mog projekta čupanja korova u karanitnu. Videli ste pre neki dan kako je sve neuredno, a sad pogledajte kako je lepo. Nema nimalo korova. Vidite drugu stranu, tamo ima puno posla. Napravite sebi posla. Vreme brže prolazi“, poručila je Caitlyn, no baš nikoga nije bilo briga za njezin korov pored njenog lica.

Naime, deo obožavatelja ostao je šokiran njezinim izgledom, što su joj i jasno poručili u komentarima.

„Pogledaj svoju kožu, jako loše izgleda“, „Propadaš“, „Raspadaš se“, „Topiš se“, „Malo sam se uplašila“, bili su samo neki, dok su se neki zabrinuli pa su joj poručili i da pazi na sebe.

https://www.instagram.com/p/B_AkwYaF6hD/?utm_source=ig_embed

POSLEDNJE VESTI