Prati nas

Extra

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins zajedno na njujorškoj Nedelji mode

Nerazdvojne već mesecima E! Online

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins nastavile su da podgrevaju glasine da su u vezi.

Šestedsetosmogodišnja Olimpijka i 22-godišnja manekenka prisustvovale su reviji Jeremyja Scotta, koja je u četvratk uveče održana u okviru njujorške Nedelje mode. Jennerova i njena navodna devojka zajedno su pozirale fotografima iza scene, dok su reviju posmatrale iz prvog reda.

U petak, Caitlyn je na mrežama podelila fotografiju na kojoj je sa Sophiom i Scottom. “Sjajna zabava prethodne noći sa Jeremyjem Scottom na Moschino reviji,” napisala je ona.

Jennerova i Hutchinsova poslednjih meseci često se pojavljuju u javnosti zajedno – ali i na društvenim mrežama, zbog čega su glasine da su u vezi sve glasnije. U julu, Caitlyn je prisustvovala dodeli sportskih nagrada ESPY u društvu mlade manekenke.

Steven Klein, Sophia Hutchins, Caitlyn Jenner i Coco Rocha E! Online

Ipak, u intervjuu koji je dala magazinu Variety u avgustu, nije želela da komentariše glasine. “Nećemo pričati o tome. Ali, bliske smo. Mnogo toga radimo zajedno. Nerazdvojne smo, kao najbolje prijateljice,” ispričala je Caitlyn.

Njih dve su zajedno prisustvovale i rođendanu Kylie Jenner, dok im je Kanye West poslao modele iz njegove nove kolekcije.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

    07. 09. 2018. at 21:19

    OGAVNO

  2. lulu

    08. 09. 2018. at 19:44

    koje su ovo budale

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top