Search
Close this search box.

Caitlyn Jenner: Moje lice se topi!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prošlo je gotovo četiri godine od kako je Caitlyn Jenner priznala da se identifikuje kao žena, a nakon plastične prepravke lice, stručnjaci veruju da je preterala sa doterivanjem!

Caitlyn je potrošila bogatstvo na svoje lice, ali je na kraju sve ispalo katastrofalno“ , izjavio je izvor koji tvrdi da je zvezda samo u 2015. godini potrošila 70,000 dolara na kozmetiku i dodatne prepravke.

U početku su to bile neke sitne prepravke, ali sada Caitlyn troši desetine hiljada dolara na plastične operacije zato što želi da izgleda savršeno. Svako može da primeti da je otišlo predaleko“.

Pretpostavlja se da je Caitlyin planirala da potroši 2 miliona dolara na botoks, tretmane laserom, filere i podizanje lica, ali se trenutno nalazi u velikom problemu jer se njeno lice doslovno raspada.

Kad god se Cait nešto ne bi svidelo, ona bi išla kod svog plastičnog hirurga i zahtevala izmene,“ objasnio je izvor. „Ne shvata da svi ovi tretmeni samo poružnjuju njeno lice i ne pomažu joj puno.“

Nakon što je plastični hirurh Dr.Dave E.David video „pre“ i „posle“ fotografije TV zvezde, složio se da Caitlyin izgleda gore nego ranije.

Istina je da njeno lice izgleda puno gore na novijim fotografijama. Izgleda jako čudno i njeno lice je pravilnije na ranijim fotografijama. Ono što mi upada u oči su istknute linije koje nisu baš pravilne. Izgleda da je preterala sa botoksom“ , izjavio je on.

POSLEDNJE VESTI