Sonja Bakić snima svoj prvi album!

Učesnica Operacije Trijumf, Sonja Bakić je od pre dva dana u studiju i snima svoj prvi album!

Sonja Bakić

Kako kaže Sonja specijalno za Tračaru, na svom prvom albumu radiće sa svojim bendom Chicks&Freaks, sa kojima nastupa već 4 godine.

“Trenutno je u toku snimanje prve pesme koja se zove “Želim da…” Tekst i muziku potpisujemo Siniša Grozdek i moja malenkost. Neverovatno sam srećna što mi se pružila mogućnost da pravim svoje pesme, zajedno sa mojim najdražim Frikovima. Na taj način će ljudi biti u mogućnosti da čuju pravu mene,  jer ipak najbolje za svakog izvođača je da se iskaže kroz svoju muziku.”

Album će snimati u studiju Aleksandra Vacija, za kog Sonja kaže da je to pravi čovek za njih jer prati svetsku produkciju, i imao je prilike i da radi sa mnogim producentima van granice naše zemlje.

Sonja Bakić by Mirko Tabašević

Sledećeg meseca možemo da očekujemo i spot za pesmu “Želim da…”, a vrlo uskoro ćemo je i čuti jer je pesma spremna za etar.

“Moram još da kažem da će se na albumu naći i jedan vrlo zanimljiv duet, ali ne želim još da otkrivam.” :)

“Ovim putem se i zahvaljujem svima na svakodnevnoj podršci kako putem facebook-a, myspace-a tako i mojim bliskim prijateljima što me podržavaju i hrabre. Nadam se da će se ljudima dopasti i da neću izneveriti svoje fanove koji nestrpljivo isčekuju ovo!”

Dok Sonja neumorno i sa osmehom na licu radi na svojim pesmama, nama ostaje samo da čekamo da sve bude gotovo i da uživamo u verovatno nekom dobrom, neočekivanom zvuku. :)

Povezane vesti

Back to Top