Spice Girls snimaju pesme bez VIctorije ‘otvaračice usta’ Beckham

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Prošlo je 16 godina otkako su Spice Girls poslednji put snimale zajedno, a sada su se nekadašnje članice Geri Halliwell, Mel B i Emma Bunton tajno okupile u London’s Play Deep studiju.

U julu ove godine proslavljaju 20 godina postojanja, pa su tom prilikom odlučile da snime nešto novo, a datumi nastupa za 2017. godinu će biti uskoro objavljeni. Producent Eliot Kennedy, koji je sa njima sarađivao tokom 2007. godine, najavio je da će pesme oboriti sve rekorde. „Današnji dan je bio istorijski. Kao da se 20 godina nije ni dogodilo. Pravo prijateljstvo, hit pesma“, napisao je Twitter nalogu.

Spice Girls (foto: WENN)

Mel B je takođe potvrdila ove navode i otkrila da je bilo lepo prisetiti se svega što su radile. „Mi definitivno želimo da uradimo nešto. To je proslava toga što i nakon 20 godina radimo i još uvek podržavamo jedna drugu, pa ćemo da vidimo šta će se desiti.“

Mel B se raduje okupljanju (foto: WENN)

Velikom povratku se obradovala i megapopularna pevačica Adele. „Volim Spice Girls. Čujem da se ponovo sastajete samo vas tri, pa ako želite da se ubacim, trenutno sam na svetskoj turneji, ali posle ću vam se pridružiti. Volela bih da budem Geri.“

Njima se, ipak, neće pridružiti Victoria Beckham koja je u nedavnom intervjuu za Vogue iznenadila sve priznanjem da je bila otvaračica usta. „Moj mikrofon je uvek bio isključen na koncertima dok su druge pevale. Ipak, ko se zadnji smeje – najslađe se smeje. Moj mikrofon je sada i te kako uključen i moj glas daleko se čuje“, našalila se nekadašnja Posh Spice.

POSLEDNJE VESTI