Search
Close this search box.

Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu YOUBOX

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon više od godinu dana pripreme konačno je i Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX.

Stotine klipova u kojima naše najveće zvezde izvode svoje omiljene pesme u intimnoj atmosferi i neočekivanim lokacijama dostupno je svim korisnicima IOS i Android uređaja na YOUBOX aplikaciji. 

Od muzičke senzacije Senidah do legendarne Ane Bekute, sve zvezde su pevale svoje najveće ali i strane hitove, u kojima svi korisnici mogu uživati potpuno besplatno kada god požele, gde god se nalazili. 

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene.

Prvo iznenađenje koje YOUBOX donosi korisnicima je spektakularan koncert Marije Šerifović u nedelju 3. maja u 20h, uživo sa Partizanovog stadiona. Pored novog sadržaja korisnici će svake nedelje moći da uživaju i u live nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda. 

https://www.instagram.com/p/B_nCvhIFV5s/

Snežana Đurišić koja pored svojih legendarnih hitova peva i Elvisa Prislija, Tijana Dapčević kako peva kultni hit Bisere Veletanlić „Zlatni dan“, ili Cobi koji je u horskom izvođenju sa ekipom iz beogradskog romskog naselja izveo svoje najveće hitove, su samo neka od iznenađenja koje YOUBOX donosi svojim korisnicima.

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici. 

Muzički sadržaj jedinstvenog karaktera biće samo jedan od segmenata koji će biti predstavljan domaćoj javnosti. YOUBOX produkcija nastavlja da radi na premium muzičkom  kontentu i specijalima sa najvećim domaćim i stranim imenima iz sveta sporta, filma, muzike, ali i serijalima sa napoznatijim domaćim influenserima koja će uskoro biti dostupan u narednim verzijama aplikacije.

POSLEDNJE VESTI