in

Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu YOUBOX


Nakon više od godinu dana pripreme konačno je i Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX.

Stotine klipova u kojima naše najveće zvezde izvode svoje omiljene pesme u intimnoj atmosferi i neočekivanim lokacijama dostupno je svim korisnicima IOS i Android uređaja na YOUBOX aplikaciji. 

Od muzičke senzacije Senidah do legendarne Ane Bekute, sve zvezde su pevale svoje najveće ali i strane hitove, u kojima svi korisnici mogu uživati potpuno besplatno kada god požele, gde god se nalazili. 

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene.

Prvo iznenađenje koje YOUBOX donosi korisnicima je spektakularan koncert Marije Šerifović u nedelju 3. maja u 20h, uživo sa Partizanovog stadiona. Pored novog sadržaja korisnici će svake nedelje moći da uživaju i u live nastupima najvećih regionalnih muzičkih zvezda. 

View this post on Instagram

Kraljica trepa dolazi kod tebe da joj pokažeš ceo stan! Ako ti ovo zvuči ok, onda 30. aprila preuzmi Youbox aplikaciju i pokaži mišiće na Senidinim lajv nastupima kad god i gde god želiš… Hoćemo da budemo voljivi svaku noć?

A post shared by YouBox (@youboxmusic) on

Snežana Đurišić koja pored svojih legendarnih hitova peva i Elvisa Prislija, Tijana Dapčević kako peva kultni hit Bisere Veletanlić „Zlatni dan“, ili Cobi koji je u horskom izvođenju sa ekipom iz beogradskog romskog naselja izveo svoje najveće hitove, su samo neka od iznenađenja koje YOUBOX donosi svojim korisnicima.

YOUBOX aplikacija već je dostupna svim vlasnicima IOS i Android smart uređaja na App store-u i Google play prodavnici. 

Muzički sadržaj jedinstvenog karaktera biće samo jedan od segmenata koji će biti predstavljan domaćoj javnosti. YOUBOX produkcija nastavlja da radi na premium muzičkom  kontentu i specijalima sa najvećim domaćim i stranim imenima iz sveta sporta, filma, muzike, ali i serijalima sa napoznatijim domaćim influenserima koja će uskoro biti dostupan u narednim verzijama aplikacije.