Senidah prete metkom u čelo, bačen suzavac na njenom nastupu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah, zabrinuta je za svoju bezbednost. Naime, poslednjih meseci pevačica je na udaru nepredvidivih rizičnih situacija, pa je, između ostalog, nedavno na njenom nastupu u Prnjavoru, u Bosni i Hercegovoni, bačen suzavac dok je ona pevala na bini.

Iako još uvek nije poznato da li se incident dogodio zbog nje ili nekog drugog lica, sigurno je da je pokušano da se sve to zataška.

Kako saznajemo, Senidah je pre nekoliko dana dobila uznemirujuće pretnje smrću putem SMS poruke, u kojoj je nepoznata osoba napisala da će sledeći put dobiti „metak u čelo“.

„Senidah se poslednjih meseci ne eksponira jer se navodno nekom zamerila. Ranije je bila mnogo aktivnija na društvenim mrežama, a sada više ne reklamira ni gostovanja u klubovima i na festivalima. Priča se da se krije od nekih ljudi kojima se zamerila. Kada je dobila preteće poruke nije joj bilo svejedno, jer ni sama ne zna da li to neko namerno radi da bi je zaplašio ili stvarno ima najgoru nameru“, otkriva jedan pevačicin prijatelj.

https://www.instagram.com/p/CVQxYhLIW1R/?utm_source=ig_embed&ig_rid=74ce7949-1e17-4a74-bbf8-e495b656280f

Kontaktirali smo Senidah kako bismo dobili njen komentar na ova saznanja, ali ona nije odgovarala na naše pozive, kao ni na poruku u kojoj smo joj predočili saznanja do kojih smo došli.

Podsetimo, Senidah je pesma „Mišići“ vinula u sam estradni vrh. Jedno vreme je čak sarađivala sa sarajevskom produkcijskom kućom „Imperia“, čiji su deo reperi Jala Brat i Buba Corelli.

Senidah je izvesno vreme čak i nastupala s njima, što je doprinelo njenoj popularnosti. Međutim, nakon što su prekinuli saradnju, Senidah se povukla iz javnosti, iako regularno radi i nastupa.

POSLEDNJE VESTI