Bubi i Jali navodno zabranjen ulazak u Srbiju, Karleuša umesto njih na festivalu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reperima Bubi i Jali navodno zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je skandalozni snimak sa njihovog nastupa u Nišu ugledao svetlost dana.

Bubi i Jali zabranjen ulazak u Srbiju!

Prema pisanju domaćih medija, Buba Koreli i Jala Brat trebalo je da nastupe u četvrtak na muzičkom festivalu na Ušću, međutim, koncert je otkazan u poslednjem trenutku.

„Prvi dan festivala, četvrtak 26. avgust, koji je bio rezervisan za nastupe trap izvođača je otkazan, zbog toga što su organizatori festivala, u kontaktu sa izvođačima Bubom i Džalom, obavešteni da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju,“ stoji u saopštenju organizatora.

„Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu“, navode u Skymusicu.

Podsećanja radi, na nastupu Bube i Jale u Nišu jedan mladić se popeo na binu u želji da upozna svoje idole, ali umesto toga obezbeđenje ovog dvojca ga je brutalno napalo.

Momka su najpre bacili sa bine u publiku, a onda je jedan od članova obezbeđenja prišao i počeo da ga gura i udara. Nakon ovog incidenta pokrenuta je peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju.

POSLEDNJE VESTI