Search
Close this search box.

Senidi mafija za petama, prete joj svakodnevno?! Pevačica pobegla iz Sarajeva: Proći ćeš gore nego Maja Berović!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, u junu prošle godine nije napustila Sarajevo i vratila se u Ljubljanu zbog koronavirusa i zatvaranja granica, već zbog ozbiljnih pretnji.

Slovenačka zvezda odlučila je da prekine saradnju sa takozvanom estradnom mafijom i da samostalno nastavi karijeru, što se njima nije dopalo.

Izvor blizak Senidi otkrio je da je ona već neko vreme bila nezadovoljna, jer je od nastupa dobijala svega nešto više od 30 odsto, a ostatak je išao sarajevskim saradnicima, takozvanoj estradnoj mafiji, o čijem je nelegalnom poslovanju.

Kada je odlučila da promeni tim saradnika, među kojima su bili i Buba Koreli i Džala Brat, koji su usko povezani s ovim kriminalnim miljeom, oni su odlučili da joj se osvete. Plan je bio da najpre „preplaše“ pevačicu na neki od svojih prepoznatljivih načina – napadom na njeno vozilo ili mesto gde je boravila u tom trenutku, na šta su je upozorili poznanici.

https://www.instagram.com/p/CJrSqeKlbBa/

Jedan njen prijatelj, čim je saznao šta se planira, kontaktirao je sa Senidom i rekao da joj je bolje da se skloni iz Sarajeva na neko vreme, što je ona i uradila i odmah krenula put Ljubljane.

U medijima se pojavila informacija da je Hajdarpašićeva prekinula poslovne obaveze zbog toga što je pozitivna na koronavirus, ali su to iz njenog tima demantovali. Kao opravdanje su naveli da je slovenačka vlada iznenadno pooštrila uslove za ulazak svih putnika iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova i naložila obavezan dvonedeljni karantin za svoje građane koji dolaze iz tih područja.

Saznalo se i da momak, koji je upozorio slovenačku zvezdu da je bolje da pobegne iz BiH, nije dobro prošao. Izvor kaže da je estradna mafija saznala šta je on uradio, zbog čega je dobio batine.

Saznalo se da je pevačica na kraju uspela da se spase i izvuče iz ove priče, i to zahvaljujući uticajnim prijateljima iz Sarajeva, koji su na sve načine pokušali da joj pomognu. U međuvremenu, Senida je promenila ceo tim, kao što je i želela i uveliko radi na novom projektu.

POSLEDNJE VESTI