Srce od zlata: Taylor Swift ulepšala Božić 96-godišnjem veteranu (VIDEO)

Taylor i Cyrus (foto: Twitter/carolinefowler)

Ako dovoljno verujete u svoje snove, nesumnjivo postoji mogućnost da će do njihovog ostvarenja i doći, a ‘božićnom čudu’ svedočio je jedan ratni veteran čiji je dom tog dana bio obasjan neverovatnim raspoloženjem i emocijama.

Naime, pevačica Taylor Swift je bila tvorac sjajnog poduhvata, kada je dan posle Božića otišla u Missouri i sa svojom porodicom iznenadila 96-godišnjeg Cyrusa Portera, veterana iz Drugog svetskog rata, pojavivši se na vratima njegove kuće.

Prema rečima Caroline Fowler, jedne od članova njegove porodice, Cyrus je bio izuzetno uzbuđen, i sa suzama u očima uživao u pevačicinom društvu. Ona za E! News dodaje: “Prva stvar koju ju je upitao bila je ‘Na koji način si došla ovde?’, i bio je presrećan sve vreme. Rekao joj je da je ponosan na svoju porodicu, svoju zemlju i Taylor Swift!”

Posted by Scott K. Swift on Monday, December 26, 2016

I ostali članovi porodice su uživali u Taylorinom društv i na Twitteru delili oduševljenje povodom ove neočekivane posete. Iako još uvek niko nije siguran kako je sve organizovano, sumnja se da je sve počelo kada je za KFVS vesti ovaj njen veliki fan u lokalnom intervjuu izarazio divljenje i ljubav prema Swiftovoj.

Ovo iznenađenje stiglo je u pravi čas, imajući u vidu da je Cyrus nedavno ostao bez ćerke, pa ga je ovaj čin prilično oraspoložio. Svaka čast, Taylor!

Povezane vesti

Back to Top