Search
Close this search box.

Srpski milioner bio je poslednja ljubav Merime Njegomir, a sad živi kao pustinjak

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Biznismen Dragoljub Marković, vlasnik nekadašnjeg „Krmivo produkta“ i ergele Surčin, odavno nije bio u javnosti sve do vesti o nedavnoj smrti pevačice Merime Njegomir u koju je, kako je i sam potvrdio, bio ludo zaljubljen a s kojom se, kako se tvrdilo, 2015. navodno tajno venčao na svom luksuznom imanju u Surčinu.

Pre Merime, Marković je bio u braku dva puta, a njegova prva supruga bila je tema nedavnog skandala.

Naime, Marković je u februaru ove godine udao ćerku Dariju, a veselje na ranču u Surčinu nije prošlo bez incidenta. Mladina majka, odnosno prva supruga biznismena, nije se pojavila na svečanoj ceremoniji, i to zbog imovine.

„Mnogo je bilo lepo veselje, ali nije moglo da prođe bez konflikta. Darija se udala za svog izabranika Milutina Pešića, s kojim ima dete, i ništa nije slutilo da nešto može poći po zlu. Na zabavi je bio Branislav Lečić, kao i Goran Bregović, Dragoljubovi bliski prijatelji, ali ostale zvanice su primetile da se nije pojavila mladina majka, i to zbog konflikta koji je nastao zbog stana u centra Beograda“, ispričao je tada izvor „Kurira“ i dodao:

„Taj stan Dragoljubova prva supruga, od koje se razveo pre trideset godina, na sve načine pokušava da prisvoji za sebe, a na štetu svog deteta. Dragoljub je svojevremeno kupio tu nekretninu i namenio je ćerki. Međutim, majka joj je uzela stan i ne želi da joj ga da. Potkrovlje koje je Dragoljub renovirao je bilo u vlasništvu njegove bivše žene, a kada je adaptacija bila završena, ona je odbila da prebaci stan na njihovo dete iako je takav bio dogovor. Mlada je blistala iako joj nije bilo svejedno pošto joj se majka nije pojavila na najvažnijem danu u njenom životu. Eto, sukob je u toku i ko zna kako će se završiti“, otkrio je.

Tim povodom oglasio se i biznismen i potvrdio ova saznanja.

„Ne bih da detaljišem o porodičnim problemima. Tužno je to što čini majka mog deteta“, kazao je on tada.

Da mu ne ide u ljubavi, bilo je jasno i nakon drugog razvoda. Naime, oni su stigli i do suda nakon razvoda, a suđenje je trajalo neverovatnih šest sati. Biznismenu iz Surčina je bivša supruga Ljiljana tada tražila 13 miliona evra.

Na pitanje sudije zašto se razvela od Dragoljuba, Ljiljana je kao iz topa rekla: „Zbog Mire Škorić.“ Dragoljub je objasnio da je pevačica u njegov život došla tek kad je Ljiljana zvanično otišla od kuće. Pravi šou u sudnici počeo je kad je Ljiljana objašnjavala kako je stekla milione, pisao je Kurir te 2016. godine.

„Inače, ona je u Dragoljubovu firmu došla 1992. na mesto prodavačice jaja, da bi 10 godina kasnije izašla iz nje kao milionerka“, pričao je tada izvor.

On kaže da je Marković negirao sve što je njegova bivša supruga na ročištu ispričala.

„Ona posle 10 godina provedenih s Dragoljubom odlazi sa 2,5 miliona evra i devet stanova, koje prepisuje na svoju ćerku iz prvog braka jer njih dvoje nisu imali dece, i traži još 11 miliona evra. Dragoljub ima dvoje dece iz prvog braka. Na ročištu je pričala da joj je mama kupila sve stanove jer je imala krave koje su davale mnogo mleka. Za prvih pet dala joj je 450.000 evra, a da je ona zaradila 440.000 evra u preduzeću, ali ne preko plate, već preko bonusa koje joj je Marković isplaćivao nekad i dva puta mesečno.“

„Za ostatak stanova ponovo joj je novac dala majka, koja je bila na samrti, i to 360.000 evra, koje je zaradila od onih krava rekorderki. Dragoljub je rekao da je sve to laž i ispričao da je zvao centar za stočarstvo PKB i tražio da mu izračunaju na desetogodišnjem nivou koliko može da zaradi jedno domaćinstvo sa 30 krava koje su u perfektnoj kondiciji. Dobio je odgovor da je ukupna dobit u današnjim uslovima 800 evra mesečno“, pričao je sagovornik tada.

Ovim povodom za medije se oglasila i Mira Škorić, koja je oštro negirala da je bila u ljubavnoj vezi s Markovićem. I ne samo to – ona je te 2014. godine, prema pisanju „Kurira“, prijavila Ljiljanu policiji zbog poruka uznemirujuće sadržine, zbog čega je dotična išla na informativni razgovor.

„Dosta mi je više ološa, ali mi nije jasno zbog čega se kače za mene – zapitala je Mira i dodala:- Neću više da ćutim nikome! Za svaku izgovorenu laž protiv mene idem u policiju, pa na sud. Svakoga ko se i našali da me kleveće i priča najgnusnije laži smestiću iza rešetaka, ili će da plati tako debelo da mu neće na pamet pasti da izmišlja, ne sada nego u naredna tri života. Dosta, bre, više! Svaki dinar od tužbi ću da dam za lečenje bolesne dece jer od takvog ološa, koji je spreman na sve, nisu mi potrebne ni pare koje ću na sudu da dobijem! U ovoj zemlji važi nepisano pravilo da što si bolji, to te više j.bu u mozak, ali ja više neću da trpim nikoga. Ovo je otvoreni napad na čast moje porodice i mene, i ako sam ja negde i dužna da trpim svakakve budalaštine zbog posla kojim se bavim, a nisam, moja porodica je još manje“, rekla je tada Mira za pomenuti medij, koji je pisao da je Ljiljana pevačicu uhodila i pratila čak do Šapca, gde je pevačica išla na konjičke trke.

Ipak, ljubavni život Dragoljuba Markovića najviše pažnje je privukao kada je stupio u brak sa pevačicom narodne muzike Merimom Njegomir, odnosno kada ga je ona ostavila.

Naime, 2016. godine se pisalo kako se Merima razvela od surčinskog biznismena i da se tada i iselila iz kuće u kojoj je godinu i po dana živela s Markovićem i vratila se u svoj stan u centru prestonice.

„Samo najbliži prijatelji i porodica znaju da Merima i Dragoljub više nisu zajedno. Njihova ljubavna priča bila je kao iz bajke, a nedavno je odjednom sve krenulo nizbrdo. Iako je puna razumevanja, pevačica više nije mogla da podnese pritisak kojem je Dragoljuba izložila bivša žena Ljiljana, koja mu je uzela i poslednji dinar. Ispraznila mu je račune i svih devet stanova prebacila u vlasništvo njihove ćerke. Često je bio nervozan, pa su svađe u kući bivale sve učestalije. Merimi je puko film, pa je pre mesec dana pokupila stvari i otišla iz Dragoljubove vile u Surčinu“, ispričao je tada izvor Kurira.

Ipak, pevačica je tvrdila da se nikada nisu ni venčali.

„Ne znam zašto javnost zanima moj ljubavni život, niti sam se udala, niti razvela. Ipak, smatram da žena mojih godina ne treba da ima potrebu da toliko u javnosti priča o tome sa kim je u vezi. Ali, pošto vas zanima, ogdovoriću vam: moj ljubavni život nije tužan.“

„Jesam se rastala od Dragoljuba, ali to ne znači da patim što više nisam sa njim. Mi već sedam-osam meseci nismo zajedno, jednostavno je došlo vreme da se završi cela ta priča. Nismo pronašli zajednički jezik i bolje je bilo da to uradimo na taj način“, rekla je ona nakon raskida.

Nakon Merimine smrti Marković je bio skrhan od bola.

„Zvala me je pre dve nedelje i rekla da je veoma uplašena. Strahovala je za svoj život. Dugo smo pričali, ali to su naši privatni razgovori koji nisu za prepričavanje. Mnogo mi je žao što nisam mogao da je posetim zbog pandemije koronavirusa. Stanovali smo u istoj zgradi i tako je počelo naše druženje. Rastali smo se na civilizovan način, bez ikakvog incidenta. Ostali smo u kontaktu, kao iskreni prijatelji i redovno smo se čuli – rekao je on izrazivši duboko žaljenje povodom njene smrti.“

Marković se poslednjih godina potpuno povukao iz javnosti i sada živi na planini, bez televizije i interneta.

„Sada najviše vremena provodim na jednoj srpskoj planini, gde sam sagradio šumsku kuću. Ne gledam televiziju i nemam internet. Ali nije dobro imati višak slobodnog vremena jer znate kako kažu, besposlen pop i jariće krsti. Bavim se fotografisanjem divljih životinja i uzgojem konja“, ispričao je on za Kurir 2019. godine.

POSLEDNJE VESTI