Prati nas

Ćerka Merime Njegomir se bavi nadrilekarstvom, tera ljude da se tapkaju po glavi

Šokantno

Ćerka Merime Njegomir se bavi nadrilekarstvom, tera ljude da se tapkaju po glavi

Jelena Njegomir Grahovac nedavno je počela da se bavi snimanjem motivacionih govora u kojima privlači gledaoce na svoj jutjub kanal tako što ih ubeđuje da tapkanjem određenih tačaka na telu mogu prosperirati, doći do uspeha, novca i svega što požele.

Za razliku od majke Merime Njegomir, koja je javnosti postala poznata kao pevačica, njena naslednica na svom jutjub kanalu redovno objavljuje video-snimke u kojima ubeđuje ljude da može da im pomogne da zarade novac ne radeći ništa, zbog čega je postala predmet sprdnje i podsmeha, prenosi Republika.

Reč je o klipovima u kojima Jelena izvodi takozvano tapkanje po glavi, licu, vratu i pazuhu ne bi li bolje “vibrirala” i privukla novac u svoj život.

Merimina ćerka već godinama je u ovom poslu i zarađuje od očigledno naivnih ljudi koji, kao i ona, žele “hleba bez motike”. Jelena, pored jutjuba, organizuje i seminare na kojima ljude uči da “vibriraju” i to naplaćuje oko 40 evra.

Ono što Jelena često ponavlja u svojim klipovima odnosi se uglavnom na neku dobit pa su klipovi u kojima navodi posetioce kako da budu uspešni i bogati, najgledaniji. Jedan od onih koji je postao viralan je klip u kom jelena objašnjava kako biti bogat.

“Ja volim novac i rado ga dajem, a on mi se umnogostručeno vraća. Univerzum je pun obilja. Kad god mi nešto zatreba, znam da će mi biti obezbeđeno. Moji prihodi konstantno rastu. Ja zaslužujem novac i ja volim novac,” govori ona u videu koji je jedan od najgledanijih, a koji je Jelena obrisala, dok se njena majka Merima nije javljala na telefon kako bi prokomentarisala ćerkinu delatnost.

Inače, istim metodama kao Jelena služi se i njena poznatija koleginica Ana Bučević iz Hrvatske, koju je pre nekoliko meseci tamošnje ministarstvo zdravlja optužilo za nadrilekarstvo. Jelena i Ana su prijateljice, što pokazuju i profili na društvenim mrežama.

Pročitaj ceo tekst

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top