Prati nas

Šokantno

Ćerka Merime Njegomir se bavi nadrilekarstvom, tera ljude da se tapkaju po glavi

Jelena Njegomir Grahovac nedavno je počela da se bavi snimanjem motivacionih govora u kojima privlači gledaoce na svoj jutjub kanal tako što ih ubeđuje da tapkanjem određenih tačaka na telu mogu prosperirati, doći do uspeha, novca i svega što požele.

Za razliku od majke Merime Njegomir, koja je javnosti postala poznata kao pevačica, njena naslednica na svom jutjub kanalu redovno objavljuje video-snimke u kojima ubeđuje ljude da može da im pomogne da zarade novac ne radeći ništa, zbog čega je postala predmet sprdnje i podsmeha, prenosi Republika.

Reč je o klipovima u kojima Jelena izvodi takozvano tapkanje po glavi, licu, vratu i pazuhu ne bi li bolje “vibrirala” i privukla novac u svoj život.

Merimina ćerka već godinama je u ovom poslu i zarađuje od očigledno naivnih ljudi koji, kao i ona, žele “hleba bez motike”. Jelena, pored jutjuba, organizuje i seminare na kojima ljude uči da “vibriraju” i to naplaćuje oko 40 evra.

Ono što Jelena često ponavlja u svojim klipovima odnosi se uglavnom na neku dobit pa su klipovi u kojima navodi posetioce kako da budu uspešni i bogati, najgledaniji. Jedan od onih koji je postao viralan je klip u kom jelena objašnjava kako biti bogat.

“Ja volim novac i rado ga dajem, a on mi se umnogostručeno vraća. Univerzum je pun obilja. Kad god mi nešto zatreba, znam da će mi biti obezbeđeno. Moji prihodi konstantno rastu. Ja zaslužujem novac i ja volim novac,” govori ona u videu koji je jedan od najgledanijih, a koji je Jelena obrisala, dok se njena majka Merima nije javljala na telefon kako bi prokomentarisala ćerkinu delatnost.

Inače, istim metodama kao Jelena služi se i njena poznatija koleginica Ana Bučević iz Hrvatske, koju je pre nekoliko meseci tamošnje ministarstvo zdravlja optužilo za nadrilekarstvo. Jelena i Ana su prijateljice, što pokazuju i profili na društvenim mrežama.

Pročitaj ceo tekst
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top