Šta Lady Gagin bivši verenik misli o njenom novom albumu?

(foto: Reuters)
(foto: Reuters)

Još otkako je izdala novi album Joanne, mnogi se pitaju šta Taylor Kinneybivši verenik Lady Gage, misli o novim pesmama, budući da je mnogo stihova nadahnuto upravo njihovom 5-godišnjom vezom i raskidom iste.

“Ne volim da ga nazivam svojim bivšim i, uopšte, ne volim da koristim bilo kakve uobičajene etikete kada je on u pitanju. I dalje smo veoma bliski. Bio mi je ljubavnik i najbolji prijatelj jako dugo. Veoma sam mu zahvalna na svoj podršci koju je pokazao povodom mog novog albuma”, ispričala je 30-godišnja pevačica u jednom radijskom intervjuu, dodavši da trenutno nije zainteresovana za pronalaženje novog emotivnog partnera.

Iako retko priča o Kinneyju, Gaga je u ovom intervjuu rekla još ponešto o 35-godišnjem glumcu. “I dalje volimo jedno drugo i to je sve što ću reći o tome. Jednostavno rečeno, životne okolnosti su se promenile i posvetili smo se različitim stvarima. Ali, da budem iskrena, ne postoji kreativna transformacija kroz koju sam prošla tokom naše veze, a bilo ih je prilično mnogo, a da me on nije svim srcem podržao u svemu tome.”

Taylor još uvek nije javno govorio o Gagi, ali mnogo govori i njegova aktivnost na Twitteru, koja ne prelazi 15-ak postova mesečno, a u toku oktobra je čak 4 puta podelio link za naručivanje novog albuma svoje bivše drage.

(foto: Screenshot/Twitter)

Povezane vesti

Back to Top