Šta roditelji misle o svojoj (novoj) ćerki Hajdi Montag?

Ceo svet je bio šokiran kada je ova 24-godišnja rijaliti zvezdica uradila deset plastičnih operacija za jedan dan. I sigurno su se i mnogi od vas upitali “Pa gde su joj roditelji?” , “Zar nisu mogli da utiču na njenu odluku?”…

Evo direktnog odgovora na ta pitanja. Hajdi Montag je otišla u posetu svojim roditeljima u Kolorado i srela se sa njima face to face prvi put posle mnogobrojnih operacija i mogu vam reći i nije bilo previše prijatno. Sve to ćemo imati prilike da gledamo u novoj šestoj sezoni MTV rijaliti serijala The Hills.

Hajdina majka Darlin ćerki je otvoreno priznala da smatra da nikako nije trebalo da obavi sve te hiruške intervencije na svom telu. Darlin je inače, kako se tada pisalo, Hajdine operacije jako teško prihvatila i nakon toga navodno je doživela i nervni slom. Mama sada sa teškoćom svojoj ćerki priznaje sledeće:

“Naravno da si mi ranije (pre operacija) bila lepša. Izgledala si mlađe, lice ti je izgledalo svežije nego sad, izgledala si zdravije. Ali sad ono što je urađeno, urađeno je.”

Kasnije za vreme večere Hajdi je priznala da ne može da žvaće kako treba, jer je vilica od operacije još uvek boli. Njena mama je samo cinično dobacila:

“Hoćeš da ti ispasiram to, dušo?”

Uuuuuuuuuu  gadno….

Pogledajte delić razgovora Hajdi sa svojom porodicom….

Povezane vesti

Back to Top