Search
Close this search box.

Šta sve Boban Rajović radi zbog Mis Švajcarske?

Spot je sniman na crnogorskom primorju (foto: Tracara.com)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Spot je sniman na crnogorskom primorju (foto: Br:Enter)

Jedan od najpolularnijih folk pevača za čije se nastupe uvek traži karta više, Boban Rajović, rešio je da obraduje fanove spotom za pesmu kojom se predstavio na Pinkovom festivalu – Padobran.

Boban Rajović je osvojio nagradu za najviše YouTube pregleda na festivalu ovim hit singlom, a uskoro će publika imati priliku da uživa u pravom mini filmu, koji će biti vizualizacija aktuelne numere. Spot za remiks Padobrana je sniman na crnogorskom primorju i to u rekordnom roku od samo jednog dana, najsavremenijom tehnikom.

‘Padobran’ je za kratko vreme postao hit (foto: Br:Enter)

Kako je Boban poznat kao ljubitelj ekstremnih sportova, produkcijski tim XVisual došao je na ideju da se Rajović sam oproba u opasnim scenama koje su snimane, što njemu nije predstavljalo problem, iako je na setu imao i kaskadera.
Atraktivna lepotica Dijana Cvijetić koja je aktuelna Mis Švajcarske dobila je glavnu žensku ulogu u ovom spotu, a ona se sudeći po scenariju i te kako potrudila da spot bude i više nego zanimljiv dajući Bobanu zadatke koje je pevač morao da ispuni kako bi joj dokazao svoju ljubav.

Sam je odradio opasne scene (foto: Tracara.com)
Sam je odradio opasne scene (foto: Br:Enter)

Da iznenađenjima nema kraja govori u prilog i činjenica da je poznati DJ Diki iz Švajcarske uradio remiks hit numere Padobran koji ćemo imati priliku da čujemo kada spot ugleda svetlost dana. Kako saznajemo, Boban Rajović je jedan od retkih pevača koji je zakazao turneju po jadranskoj obali od Crne Gore do Slovenije od neverovatnih mesec dana, svakog dana bez prestanka, što samo govori o njegovoj popularnosti.
Sada nam ostaje da čekamo premijeru spota koji će sasvim sigurno biti domaći zadatak Bobanovim kolegama, a do tada možete da uživate u tizeru kojim Rajović najavljuje ovu visokobudžetnu ekranizaciju numere Padobran:

POSLEDNJE VESTI