Stigao trejler za poslednji film o kralju Arturu

Charlie Hunnam kao Kralj Artur (foto: imdb)

Novi trejler za film Kralj Artur: Legenda o maču je stigao i sa sigurnošću možemo reći da Charlie Hunnam izgleda bolje nego ikada.

Jedan od najočekivanijih filmova ove godine je i poslednja adaptacija priče o Kralju Arturu, a kadrovi najnovijeg trejlera otkrivaju scene žestoke borbe i akcije. Na opšte zadovoljstvo ženske populacije, Charlie se u dobrom delu ovakvih scena pojavljuje bez majice, pa je do izražaja došla njegova izuzetno mišićava građa. Opšti utisak zaokružuje i uloga srednjovekovnog heroja koji nije ni svestan svog kraljevskog porekla dok ne uspe u onome što nikome do tada nije pošlo za rukom – da izvuče mač Exalibur iz kamena.

On tada mora da nauči kako da iskoristi moć koja mu je data, kako da se suoči sa svojim demonima i kako da ubedi gomilu da se okrene protiv Vortigerna, tiranina koji mu je ubio roditelje i oteo krunu, a koga portretiše holivudski lepotan Jude LawSkoro da nismo sigurni za koga da navijamo.

Jude Law kao Vortigern (foto: imdb)

Film je režirao Guy Ritchiebivši muž pop ikone Madonne, čije je poslednje ostvarenje, The Man from U.N.C.L.E, postiglo veliki uspeh, a na scenariju je radio zajedno sa Joby Haroldom, koji trenutno sprema i novu adaptaciju Robin Hood-a.

Film Legenda o maču će biti premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 12. maja, a dok ne stigne u naše bioskope pogledajte najnoviji, a zatim i oficijalni trejler za ovu avanturu.

Povezane vesti

Back to Top