in

Stiže nam i treći deo? Mario Casas zagolicao maštu fanova filma ‘Tri metra iznad neba’


(foto: Atena 3)

Kada je italijanski pisac Federico Moccia početkom godine objavio treći deo knjige 3 metra iznad neba, koji se zove Tri puta ti, fanovi iz nedelje u nedelju čekaju zvaničnu potvrdu i o ekranizaciji ove ljubavne priče, ali potvrde još uvek nema. A nakon poslednje objave Maria Casasa, koji je poplarnost stekao igrajući glavnu ulogu o ovom filmu, internetom su se proširile glasine da su pregovori o trećem nastavku u toku. I to sve zahvaljujući jednom smajliju.

Naime, Mario je danas na Instagramu objavio fotografije iz prethodna dva filma 3MIN i Želim te, kako bi fanovima iz Španije poručio da oba filma mogu odgledati večeras na jednom lokalnom kanalu. Svima je međutim pažnju privukao hašteg i smajli koji je savio na kraju objave. Glumac je dodao #tresvecestu i smajli koji nadmiguje i tako svima zagolicao maštu.

View this post on Instagram

Esta noche a las 22:30h en canal #Nova #3MSC & #TGDT, @fergmolina que cosas dices que te hacen mucha ilusión? #tresvecestú?😉

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Inače, Casas je i ranije javno potvrdio da bi rado glumio i u trećem filmu ako ga ikada budu snimali, siguran da će se vratiti cela glumačka ekipa. Kada su ga tokom promovisanja filma Contratiempo pitali da li će nastaviti da snima trilere, glumac je odgovorio: ‘’Ne mora da znači. Iskreno, mene ne interesuje kog je žanra film. Reci mi da snimim treći deo 3MIN i uradiću to’’. A kada su ga pitali da li su glasine o trećem nastavku tačne, rekao je: ‘’Ne znam da li će biti treći film, ali znam da je knjiga Tri puta ti izašla. Ne znam da li će producenti hteti da snime nastavak, ali ja bih to želeo. Ne bi mi smetalo’’.