Prati nas

Extra

Upoznajte porodicu Maria Casasa i njegovog preslatkog trogodišnjeg brata

Mario Casas ima tri mlađa brata i sestru (foto: Fanpop)

Mario Casas ima tri mlađa brata i sestru (foto: Fanpop)

Mario Casas jedna je od najvećih glumačkih zvezda u Španiji, ali i miljenik dama širom sveta. Publika ga je zavolela najpre u serijama SMSPakov svet, a poslednjih godina niže vrlo uspešne filmske uloge.

O svom privatnom životu i odrastanju u brojnoj porodici glumac rado govori i često ističe koliko mu je značila podrška roditelja i braće i sestre na početku karijere.

Mario kao klinac (foto: rtve.es)

Mario kao klinac (foto: rtve.es)

Mario je rođen 12. juna 1986. godine u La Korunji, ali se sa četiri godine preselio sa prododicom u Barselonu. Kada je počinjao glumačku karijeru, morao je da se preseli u Madrid, a u španskoj prestonici mu se pridružila i cela porodica.

Sa roditeljima i sestrom (foto: rtve.es)

Sa roditeljima i sestrom (foto: rtve.es)

Njegovi roditelji bili su vrlo mladi kada je Mario rođen: majka, Heidi, imala je samo 17 godina, a otac Ramon 19. Godinu i po dana kasnije na svet je stigla i ćerka, a 30-godišnji glumac često ističe da je otac bio taj koji ga je usmeravao u životu, a majka, braća i sestra bili su njegov oslonac.

Cela porodica na okupu (foto: rtve.es)

Cela porodica na okupu (foto: rtve.es)

Majka se posvetila odgajanju dece, dok je otac radio kao građevinac i stolar. Posao mu je dozvoljavao da se seli, te su tako svi odlučili da krenu sa Mariom kada je dobio prve uloge i budu mu podrška na početku karijere.

Najmlađi brat, Daniel, miljenik je porodice (foto: rtve.es)

Najmlađi brat, Daniel, miljenik je porodice (foto: rtve.es)

Zvezda filma Tri metra iznad neba najstarije je dete u porodici. Ima 28-godišnju sestru Sheliu, i dva mlađa brata, 24-godišnjeg Christiana i 17-godišnjeg Oscara. Međutim, miljenik porodice Casas je svakako trogodišnji Daniel, na koga Mario često gleda kao na nećaka, s obzirom na veliku razliku u godinama između njih.

View this post on Instagram

Love u!!! #3

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Glumac obožava svog najmlađeg brata, te mu je pre par dana preslatkom fotografiom čestitao treći rođendan, a kao veliki ljubitelj tetovaža, ima po jednu posvećenu svim članovima svoje porodice, sa njihovim inicijalima.

Mario je od septembra 2014. godine u vezi sa Bertom Vázquez, koju je upoznao na snimanju filma Palme u snegu.

Mario je od septembra 2014. godine u vezi sa Bertom Vázquez, koju je upozn ao na snimanju filma 'Palme u snegu' (foto: eleconomista.es)

Glumački par (foto: eleconomista.es)

1 komentar

1 komentar

  1. Gigi

    25. 04. 2017. at 15:01

    Bdw niste upuceni on je raskinuo sa Bertom jos prosle god i single je..razlog za raskid je taj sto ga je doticna prevarila.Isto to je on uradio Mariji Vlaverde,tako da what goes aroun comes around…Niste upuceni tracaro kako treba xD

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top