in

Stiže nova Rihanna: pevačica snimila 500 pesama za novi album

Nakon višemesečnih opsada Rihanninog instagrama i društvenih mreža komentarima fanova koji željno i nestrpljivo išekuju njen novi album, stižu dobre vesti – pevačica je završila sa snimanjem pesama i nova muzika stiže brže nego što ljudi misle.

Nekoliko izvora bliskih pevačici potvrdilo je za US Weekly da je snimanje i obrada pesama završena i da će deveti po redu studijski album zvezde nagrađivane Grammyijem, biti objavljen u narednih par meseci.

I sama Rihanna je krajem decembra prošle godine na instagramu potvrdila izlazak novog albuma u 2019. godini, kada je odgovorila jednom od fanova na komentar.

Međutim, sem tog malenog gesta koji je učinila obožavaocima, zvezda je sve ostalo zadržala u tajnosti. Jedine informacije vezane za novi album tiču se intervjua koji je dala za Vogue u julu 2018. godine gde je najavila da planira Reggae album u čast svog omiljenog pevača svih vremena, Boba Marleya. 

View this post on Instagram

Jan. 11 @fentybeauty 50 shades #PROFILTRCONCEALER and 8 shades of our brand new #PROFILTRSETTINGPOWDER

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihannin tim ima oko 500 pesama koje su snimljene za potrebe novog albuma, a dolaze sa svih strana, od različitih umetnika i producenata,“ izjavio je jedan od izvora koji je želeo da ostane anoniman. „Izabraće samo 10 za album. Već godinu i po dana postoje različiti kampovi u kojima se snima i piše muzika ali o čemu se ne zna gotovo ništa. Mesecima unazad letim od Majamija do Los Anđelesa i nazad kako bih prebirao pesme.“ 

Još jedan anoniman izvor je nedavno za RollingStones magazin potvrdio da svi producenti i tekstopisci koji se mogu naći na Jamajci, i koji su bili željni da rade, jesu radili na novom albumu i njihova imena će biti navedena kada dođe do finalnog izbora.

Pored ovih izvora, jedan od producenata Kuk Harrell u decembru je tokom live prenosa na instagramu potvrdio da deveti studijski album pevačice zvuči neverovatno i da će biti bolji od bilo kog prethodnog albuma koji je izdala.

Rihannin menadžer nije davao nikakve komentare povodom ovih tvrdnji.