Story Awards – Dodeljene nagrade poznatim ličnostima!

Sinoć je, u predivnom Pozorištu na Terazijama, održana dodela specijalnih nagrada poznatim ličnostima Story Awards. Ovo je prvo ovakvo dešavanje časopisa “Story” koji su sa ovim događajem hteli da dodatno ispromovišu svoj nov sajt www.story.rs.

A tamo gde se nalaze poznate ličnosti, nađe se i vaša Tračara, i to u prvom redu. :)

Na kraju teksta možete da pregledate sve slike koje smo uspeli da uslikamo, ima ih mnooogo. A ja ću vam ukratko ispričati kako je bilo. Krenulo je sve od crvenog tepiha kojim su, u toku nekih 45 min., prošetali mnogi poznati. Kad su svi ušli u zgradu pozorišta, počela je ceremonija dodele nagrada. Inače, posetioci sajta Story su imali prilike da glasaju u 9 različitih kategorija za omiljene ličnosti.

Domaćin večeri je bio Ognjen Amidžić, i moram priznati da je imao vrlo duhovite opaske. Nakon kratkog uvoda, krenule su nominacije i proglašenja pobednika u svakoj kategoriji.

Ognjen Amidžić, domaćin Story Awards 2009

I kategorija – Zvezda u usponu

Nominovani: Milena Vučić, Rada Manojlović, Saša Kovačević, Ivana Španović, Danijela Štajnfeld. Pobednica je Rada Manojlović, a nagradu joj je uručila glavna i odgovorna urednica magazina Story, Beba Dragić. Rada je bila iskreno šokirana i jako slatka kad je izašla na binu da primi nagradu.

Rada Manojlović, dobitnica nagrade "Zvezda u usponu"

II kategorija – Najzapaženija stilska transformacija

Nominovani: Ana Nikolić, Jovana Janković, Tanja Vojtehovski, Mina Lazarević, Romana. Pobednica je Jovana Janković, a nagradu joj je uručila modna kreatorka Verica Rakočević. Jovana se zahvalila na nagradi posebno zbog toga što se, kako ona kaže, njena transformacija mnogima nije svidela. Željko nije bio sa njom da joj prvi čestita nagradu.

Verica Rakočević i Jovana Janković, dobitnica nagrade "Stilska transformacija"

III kategorija – Najharizmatičniji muškarac

Nominovani: Nikola Đuričko, Ognjen Amidžić, Novak Đoković, Željko Samardžić, Dragan Nikolić. Pobednik je Dragan Nikolić, a nagradu mu je uručila voditeljka Marija Kilibarda. Dragan Nikolić je kao i uvek, u stilu šmekera, izašao na binu i kroz šalu uputio svima da je ova nagrada otišla u prave ruke. Odličan je!

Marija Kilibarda i Dragan Nikolić, dobitnik nagrade "Najharizmaticniji mukarac"

IV kategorija – Humanitarni potez godine

Nominovani: Luis, Veran Matić, Seka Aleksić, Katarina Rebrača, Vlade i Snežana Divac. Pobednica je Seka Aleksić, a nagradu joj je uručio voditelj Ivan Zeljković. Seka je izjavila da, iako je nominovana u tri kategorije, da je najviše priželjkivala ovu nagradu i poručila je da bi svi trebalo više da se okrenemo humanitarnim idejama. Super poruka ali ja sam i dalje iznenađenja da je Seka dobila ovu nagradu s obzirom da je tek osnovala fond. Svi ostali su mnogo duže u tim vodama, no izgleda da ipak popularnost utiče na odluku.

Ivan Zeljković i Seka Aleksić, dobitnica nagrade "Humanitarni potez godine"

V kategorija – Najlepša ljubavna priča

Nominovani: Seka Aleksić i Mladen Radulović, Jovana Janković i Željko Joksimović, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, Brena i Boba Živojinović. Pobednici su Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, a nagradu su uručili kontroverzni par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić. Jelena je bila sama jer je Ivan bio odsutan zbog poslovnih obaveza. Hm… nešto mi se često taj Ivan izvlači. :)

Isidora Bjelica, Nebojša Pajkić i Jelena Tomašević, dobitnica nagrade "Najlepša ljubavna priča"

VI kategorija – Najromantičnije venčanje

Nominovani: Emina Jahović i Mustafa Sandal, Ana Kokić i Nikola Rađen, Zvezdana Jovanović i Zoran Popović. Pobednici su Emina Jahović i Mustafa Sandal koji naravno nisu došli iz Turske zbog ovoga, ali smo zato mogli da čujemo Emininu snimljenu telefonsku poruku putem koje se zahvalila na nagradi. Nagradu je trebalo da uruče organizatorke venčanja Marija Maćić Tarlać i Tamara Paunović. S obzirom da su imale spremljen bidermajer, Tamara ga je bacila u publiku i to pravo u ruke Aleksandre Perović.

Marija Tarlać i Tamara Paunović

VII kategorija – Najdirljivija priča

Nominovani: Tijana Dapčević, Nataša Bekvalac, Anabela Funky G, Simonida Milojković, Andrija Milošević. Pobednica je Nataša Bekvalac, a nagradu joj je uručila Goca Tržan. Goca je pre uručenja rekla kako ona ne bi volela da dobije ovu nagradu jer bi to značilo da si u Srbiji popularan samo ako te žale… Nataša je izjavila da se nada da je ona ipak voljena od strane svoje publike. Izgleda da je Goca iznervirala tom izjavom tako da kad je primila nagradu, nije pošla sa Gocom iza scene, već se vratila na svoje mesto pored Milene Dravić i Dragana Nikolića.

Goca Tržan i Nataša Bekvalac, dobitnica nagrade "Najdirljivija priča"

VIII kategorija – Najharizmatičnija žena

Nominovani: Jovana Janković, Seka Aleksić, Lepa Brena, Nataša Ninković, Nataša Bekvalac. Pobednica je Nataša Ninković, koja nažalost nije stigla na vreme jer je igrala predstavu na Nušićevim danima u Smederevu. Nagradu je, umesto njoj, Boško Jakovljević uručio Bebi Dragić. Zatim su odigrali jedan valcer dok su po njima padale latice crvenih ruža. Boško je stvarno frajer! ;)

Boško Jakovljević i Beba Dragić

IX kategorija – Zadivljujuća životna priča

Nominovani: Lokica Stefanović, Saša Ćurčić, Milena Dravić, Nada Blam, Miki Jevremović. Pobednica je Milena Dravić, a nagradu joj je uručio prelepi :) voditelj Slavko Beleslin. Milena Dravić je prilikom obraćanja na sceni izjavila da joj je život uvek bio poput igre i da bi izuzetno želela da zapleše u emisiji “Plesom do snova”, bar na 10 minuta. Šmeker Boško je odmah skočio sa svog mesta, izašao na binu i pozvao Milenu da zaplešu, makar 10 sekundi. Kažem vam ja, Boško je sjajan! :)

Slavko Beleslin i Milena Dravić, dobitnica nagrade "Zadivljujuća životna priča"

Story se takođe zahvalio i najiskrenijim saradnicima odnosno poznatim ličnostima sa kojima su najlakše sarađivali. Nakon dodele nagrada, svi smo prešli u foaje pozorišta gde smo ćaskali uz pićence. Sad pogledajte slike, a ovih dana ćemo da razmatramo ko se kako obukao i ko je šta radio. Sve ću vam napisati šta sam videla i čula. ;)

Povezane vesti

Back to Top