Prati nas

Film

Sulejman i poznati holivudski glumac dolaze u Srbiju da snime film našeg reditelja

Poznati turski glumac Halit Ergenc, kojeg je domaća publika zavolela zbog uloga iz serija 1001 Noć i Sulejman Veličanstveni, naredne godine dolazi u Srbiju kako bi glumio u filmu Janičari, našeg reditelja Gage Antonijevića.

Kako prenose domaći mediji, reditelj Predrag Gaga Antonijević, autor serije Ubice mog oca, nedavno je boravio u Turskoj gde se susreo sa Engencom.

“Bio sam njegov gost u Turskoj. Odlučili su da uđu kao koproducenti mog filma Janičar. Veoma mu se dopada scenario i igraće ulogu Mehmeta Lovca”, otkriva reditelj za Kurir.

Film Janičar prati priču o paši koga šalju nazad da uguši pobunu Srba u mestu u kom je rođen, a pored Halita, u filmu bi trebalo da glumi i holivudska zvezda Christian Bale.

“To je veliki i skup projekat koji zahteva značajno glumačko ime kao što je Christian. Borim se da realizujem taj projekat. On želi da igra u filmu. Zavisi od njegovog slobodnog termina. Bale je emotivno i kreativno u celoj priči. Scenario za film pišem više od 20 godina. Na neki način je to moj filozofski i politički testament. Tema je rat. U Americi su zainteresovani da rade taj film. Očekujem da ćemo već naredne godine krenuti u pripreme”, kaže Antonijević.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Film

To Top