Search
Close this search box.

Survivor 2023: Ko je Anja Andrejić koja je spremna za veliku borbu

Survivor 2023 počinje u ponedeljak, a Anja Andrejić učesnica je koja za sebe kaže da je „samotnjak“ ali i da je u takmičenju spremna na sve. Evo šta sve znamo o njemu.

Da pogledaš ostale učesnike Survivor Srbija 2023, klikni ovde.

Anja Andrejić ima 25 godina, dolazi iz Beograda i po struci je diplomirani menadžer bezbednosti, a nekeda se bavila i sportom. Trenirala je tenis deset godina. Anja je otkrila da joj je odmalena bila želja da postane deo programa kao što je Survivor, te se raduje ovom novom iskustvu.

Anja Andrejić od malih nogu maštala o Survivoru

Anja je otkrila da joj je odmalena bila želja da postane deo programa kao što je Survivor, te se raduje ovom novom iskustvu. Ono što joj je posebno zanimljivo kada je u pitanju Survivor, jeste izmeštanje iz svakodnevnog života i jedna velika promena. Kaže da joj neće biti problem da živi bez društvenih mreža i da se lako navikava na novine, pa joj ovaj vid izolacije ne pada teško. „Kad se nađeš u tim drugačijim okolnostima, jednostavno se snalaziš. Navikavaš se na to i posle nekog vremena ti postane svakodnevica“, ispričala je Anja za Nova.rs pa se osvrnula na očekivanja od odnosa sa drugim učesnicima: „Mislim da sam prilagodljiva. Svesna sam da će biti različitih karaktera i to u takvim uslovima, gde ste gladni, odvojeni od porodice. Sigurno će biti teških momenta. Mislim da mogu da se prilagodim.“

Kako da gledaš Survivor 2023?

Survivor 2023 u Srbiji i regionu emituje se na TV Nova, koja je dostupna putem SBB-a. Kako još možeš da gledaš ovaj kanal, pogledaj ovde. Druga sezona takmičenja se održava na istom mestu kao i prva, koja je prošle godine imala neverovatnu popularnost u regionu. A emiter je ponovo TV Nova. Voditelj će ponovo biti Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI