Survivor 2023: Da li je Ana nova Nađa Erić? Izbačena, ali gledaoci je obožavaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Crveni tim je na plemenskom savetu ponovo izglasao Anu, koja je potom izgubila od Marine i ispala iz Survivora.

Kao glavni razlog Anine ponovne nominacije naveli su njene loše međuljudske odnose sa ostalim članovima crvenog tima.

„Ana opet ni sa kim ne priča, vidim opet se povlači u sebe. Iznervirala me je juče kada ju je voditelj pitao kako se oseća, jer bih se ja osećala grozno da svi za mene glasaju, a ona ‘osećam se odlično, smešno mi je’“, prokomentarisala je Nataša.

Sa njom su se složili i drugi.

„Iskreno, sad i da priča ne znam šta će promeniti. U trenucima gde je trebalo da pokaže snagu, jedina je pustila šipku, na gredi je padala i posle bude neprecizna i nema snage“, dodala je Draga.

Ana Božilović ispala iz Survivora: O kome je reč

Ana je pre ispadanja rekla da se ne oseća kao žrtva kako su je okarakterisali na plemenskom savetu, ali i da ne planira da se preda već da će se boriti do samog kraja.

Ona nije uspela da se izbori za opstanak u Survivoru, a način na koji su se ostali ponašali prema njoj podsetio je gledaoce na prošlogodišnju takmičarku Nađu Erić.

„Nije im odgovarala dok je bila loša na poligonu, ok. Kad se popravila i tu, opet im nije odgovarala“, „Provalila si ih, zato su te i izbacili“, „Pokazala si da si najjača i kad nisu uz tebe i demantovala svaku njihovu reč, nisu vredni pomena“, „Ana, jedina žena iz crvenih koja je trebalo da dođe do finala. Pravična, staložena i borbena“, „Kad se nakače nekom na kičmu ne staju dok ga ne isteraju, tako su Nađu prošle godine“, neki su od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, takmičarka prošlogodišnje sezone Survivora, Nađa Erić, često je bila na meti kritika ostalih članova svog tima (posebno od strane Milice Dabović i Stevana Stevanovića), često joj je sugerisano da nije dovoljno jak takmičar, iako je zvanična statistika pokazala da je po učinku u rangu Steve i ispred pojedinih drugih takmičara.

Gledaoci su primetili manipulaciju kojoj su bili skloni pojedini članovi crvenog plemena, a čini se da je i ove godine nešto slično urađeno Ani, koja je nakon samo nekoliko nedelja napustila Survivor.

POSLEDNJE VESTI