Survivor 2023: Marko Vasiljević je učesnik koga znate iz spotova Hurricane i Brene

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Marko Vasiljević, učesnik aktuelne sezone šou programa Survivor i pre ovog angažmana bio je pred kamerama. Iako mu sada nije najlakše u Dominikanskoj Republici – pre nekoliko dana ga je otrovala raža i morao je da ide u bolnicu, Marko se hrabro drži i nada se uspehu u Survivoru.

Da pogledaš ostale učesnike Survivor Srbija 2023, klikni ovde.

Pre samo dve godine on je imao potpuno drugačiji život. Naime, on je imao glavnu ulogu u spotu za hit „Favorito“ grupe „Hurricane“. Marko je tada bio poznat po nadimku „Cox“, a svi su želeli da saznaju ko je zgodni plesač iz spota. „Saradnja sa njima je inače bila fenomenalna, one su tri mlade, kreativne i talentovane osobe koje su željne dokazivanja i pokazivanja svih kvaliteta koje imaju, tako da je bilo iskreno prilično zabavno. Snimanje je trajalo prilično dugo, ali je vreme je jako brzo proletelo“, rekao je on tada za Novu.

Marko Vasiljević radio i sa Karleušom, Brenom…

O radu sa Jelenom Karleušom, Lepom Brenom i Zdravkom Čolićem ima samo reči hvale, te navodi da je više puta bio plesač na njihovim koncertima. „Nije bilo preterano zahtevno raditi sa Karleušom, radio sam već i ranije sa njenim timom. Poznajemo se jako dobro. Brzo smo se uklopili, ekipa je prilično uigrana, ona je bila spremna na ozbiljan rad, uvek je dolazila skoncentrisana, bila je puna novih ideja. Uklapali smo zajedničke ideje i želje u jedan veliki spektakl koji smo na kraju zajedno i napravili“, izjavio je on pre dve godine za Nova.rs i dodao: „Što se tiče Lepe Brene, mnogo puta sam radio sa njom na koncertima. Gromilić je glavni koreograf i Lepe Brene, a između ostalih i Zdravka Čolića, tako da sam igrao na oba ta velika koncerta sa njima. Što se tiče Kaje Ostojić, sa njom sam sarađivao u šou programu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, tako da smo se tada malo družili.“

Kako da gledaš Survivor 2023?

Survivor 2023 u Srbiji i regionu emituje se na TV Nova, koja je dostupna putem SBB-a. Kako još možeš da gledaš ovaj kanal, pogledaj ovde. Druga sezona takmičenja se održava na istom mestu kao i prva, koja je prošle godine imala neverovatnu popularnost u celoj Srbiji, ali i regionu, a emiter je ponovo TV Nova. Voditelj će ponovo biti Bojan Perić.

POSLEDNJE VESTI