Survivor: I Nikola finalista!

Pročitajte šta se dešavalo kod naših VIP Robinzona, pred sam kraj ovogodišnje sezone Survivora.

Veliko Veće je s velikim oduševljenjem ispratilo Vladin plasman u finale i puni su reči hvale za „dobrog, lepog, zgodnog i lepo vaspitanog dečka“ (Jelena). Nevenu, naravno, nije po volji tolika radost jer on ne voli toliko dobre i fine ljude, koji su sa svima super i nikada ne upadaju u konflikt. Njemu bi draže bilo da je Kristina u finalu „jer je napravila pravu strku u međuljudskim odnosima“. Ako se Ognjen pita, finalista treba da bude kompletna ličnost, i kao čovek i kao sportista, „a to je samo jedan“. Ne saznasmo ko je njegov favorit, ali Avin osmeh je jasno stavio do znanja da je za nju Vlada taj, jedan jedini.

U plemenu je atmosfera onako, kao pred prijemni ispit. Nikola je sav usplahiren zbog predstojeće borbe.

“Sutra, bejbe, pamet u glavu!” savetuje ga Milan, a trojka finalista razgovara i o budućem glasanju Velikog veća.

Vlada je srećan zbog svog uspeha.

“Pao mi je, ne kamen, nego Mont Everest sa srca! Nadam se da će Veliko Veće glasati pravedno i iskreno. Koliko znam, oni o meni imaju lepo mišljenje i nadam se da će to uzeti u obzir.”

I Sebastijan i Milan se nadaju da će veće glasati razumno, objektivno i srcem. A onda su se prepustili uživanju u poslednjoj noći na Kostariki. Kristina izjavljuje da se jednostavno lepo oseća i da jedva čeka da se vrati, zagrli svoju ćerku i nastavi sa svojim prelepim životom. Milana je savladala emocija, srećan je što su njih šestoro tu, zajedno, da gledaju zvezde i uživaju, ne gleda ih kao protivnike već kao prijatelje. Martina je pustila glas i zapevala.

“Ovi ljudi kod mene bude crtu zadovoljstva, bude to da se šalim i da sam dobro raspoložena, posebno Vlada.”

A novi dan Nikola dočekuje kao na iglama. On, Martina i Kristina nalaze se pred poslednjom šansom da sednu u četvrtu stolicu u finalu. Naizgled lak zadatak ih je propisno oznojio. Trebalo je osloboditi metalnu ručku kojom će proći kroz zeznuti lavirint, a zatim razbiti kutiju sa slagalicom i od puzli složiti reč SURVIVOR. Lavirint im je koliko-toliko lako pao, međutim zapelo je kod slagalice. Kristina i Martina nisu imale dovoljno sreće uz sposobnost i koncentraciju, ali Nikola jeste i odnosi pobedu! Činilo se da Kristina i Martina nisu bile oduševljene kao kada se Sebastijan plasirao. Pobednički zagrljaj je pao, ali ne toliko euforičan. Ipak, finalista je bio srećan, ali i realan.

“Drago mi je što sam sa Sebastijanom, Vladom i Milančetom u trci za nagradu. Iskreno, nisu mi neke velike šanse u finalu pored njih trojice”, izjavljuje on, a Kristina mu (valjda kroz zezanje) kaže da je u pravu jer sigurno neće imati njen i Martinin glas, jer je spavala 35 dana sa njim i sve uradila, a on je nije pustio da pobedi, a ni hrvatska pevačica ne može da veruje da je baš u toj igri pobedio Nikola.

“Meni je to katastrofa” kaže kroz smeh, ” Da su bile pazle sigurno bih složila. Ali, uglavnom sretna sam zbog Nikole!”

Po povratku u kamp, Nikolu je dočekala samo činija pirinča. Sebastijan, Milan i Vlada su se sakrili i pustili ga da se malo znoji. A kada su mu prišli, mali Šoć je bio kao razigrano dete. Milan i Vlada su mu od srca čestitali, a i Sebastijan se nasmejao. Kako god, četvorica najboljih pokupili su stvari i krenuli kući. Nije im bilo lako da se oproste od mesta na kom su doživeli mnoge lepe trenutke i stekli nove prijatelje. Ali, Milan se nada da će prijateljstvo da traje i po povratku u civilizaciju.

Svako je poneo poneko iskustvo. Sebastijan je ponosan na sebe što je naučio da barata mačetom i da ceni hranu, Nikola sebi zamera jedino što se trudio da bude dobar sa svima i da promeni neke ljude, a Vlada je zadovoljan što je, kao najmlađi, ušao u finale. On je, kako kaže, mnogo naučio o međuljudskim odnosima.

Veliko veće je dobilo poruku da ima pola sata da se spakuje, što oni pozdravljaju poslednjim kupanjem, uz pesmu „Mito bekrijo“. Naravno, prethodno su uspeli da se podžapaju. Povod za pucanje Markovih živaca bilo je Avino izvinjavanje Žaretu i ostalima za koje je glasala. Ali, strasti su se smirile i članovi velikog veća su srećni krenuli kući. Na novi, najteži zadatak: IZABRATI JEDINOG PREŽIVELOG!

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.