Search
Close this search box.

Survivor: Izbačen Ognjen!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

„A što se ti bojiš svaki put kad dođe taj Plemenski savet?“ pita Aleks Avu. „Svaki put se rasplačeš, uvek ima drame. Zašto tako?! Od prvog dana to radiš, od prvog glasanja kad je bila ona situacija sa Stanijom. Ava, ti prebrzo zaključuješ stvari i naivna si jer ne shvataš da te momci koriste i da im služiš samo da bi došli do svog cilja.“

Aleks u intervjuu kaže da je Avi pokušala ukazati na greške koje je pravila i to za njeno dobro. Ava priznaje da se već 15 puta osetila ugroženo, ali da je sada već imuna na to i da joj je svejedno. Aleks joj kaže da muškarci nikada neće biti jedni protiv drugih i da i ona mora nekada biti na ženskoj strani. Ipak, Ava joj priznaje da je razmišljala da svoj glas da Martini ili Maji Leni, a Aleks je ubeđuje da greši i da njih dve sigurno neće glasati za nju.

Ipak, muškarci će upravo glasati za Avu, bar tako kažu Sebastian i Ognjen.

„Ona je još u Boruki uradila neke ružne stvari protiv muškog dela plemena, mi smo je zaštitili a ona nas je kasnije izdala. Zato sam još tada rekao da ću je kad-tad izbaciti“ kaže rukometaš.

Aleks tvrdi da će svoja dva glasa dati Nikoli, dok Vlada ne veruje da žene mogu izbaciti nekog od muškaraca jer ipak su oni jaki takmičari.

Plemenski savet počinje upravo Andrijinim obraćanjem Avi. On podseća kako je prošli put preživela čak dva glasanja i pita je šta misli ko je zaslužanšto je ona još uvek u igri.

„Dečki“, kaže ona. „Spasila su me verovatno dva glasa koja je imao Vlada. Znači, on je konkretno zaslužan, ali i ostali su pripomogli.“

Sledeća Andrijina pitanja upućena su Ognjenu koji kaže da Survivor najbolje razume Sebastian, da je najomiljenija u plemenu Martina, a da su po njegovom mišljenju favoriti Plemenskog veća Aleks, Sebastian, Vlada i on, što izaziva Jelenin podmukli smeh.

Na red za odgovore dolazi i Nikola. On kaže da mu je najveći muški oslonac Vlada, a od devojaka, posle kraćeg razmišljanja, izgovara Kristinino ime.

Da li ćete ti i Kristina uspeti da sačuvate jedno drugo do finala?“ pita ga Marijana.

„Ja nju čuvam od početka“, kaže Nikola.

„Nisam sigurna“, sumnjičavo odgovara Kristina.

Ona objašnjava da je tog dana imala polemiku s muškim delom plemena, kada su joj svi rekli nešto što joj se nije dopalo.

„Sebastian mi je rekao da on misli kako nijedna žena ne zaslužuje da uđe u finale! Ja mislim da su finale zaslužile Aleks i Martina, čak me je i Maja Lena prijatno iznenadila, nadmašila je moja očekivanja.“

Međutim, na pitanje kome nije stalo do pobede, ruke dižu samo žene: Kris, Martina, Maja i Ava. Za razliku od njih Sebastian kaže da je u Survivor ušao bez ambicija za pobedu, ali pošto je dogurao dovde pobeda mu je sada cilj. Isto to izjavljuje i Aleks posle rasprave sa Sebijem oko muško-ženskih podela u kampu.

„Iskreno, sad mi je jako stalo da se nađem u finalu, želela bih to i daću sve od sebe. Znam da bi me muškarci izbacili da nemam imunitet, ali mislim da žene imaju šansu da opstanu. Bilo bi super da smo složni kao oni.“

Jelena se mnogo iznervirala i šokirala posle priča o podelama na muškarce i žene:

„Mene to užasava! Kakve su to gluposti?! Ovo je sramota i ovo je sve tužno! Vi ne zaslužujete da sedite ovde. Zaista mi se plače i jedva čekam da odem u svoj kamp koji su izgradile žene i u kojem muškarci peru sudove i ne osećaju se kažnjeno zbog toga.“

Besna Jelena onda upućuje pitanje Nikoli i insistira da joj kaže koji su ga to ljudski kvaliteti doveli do ujedinjenja, pošto je, tvrdi, katasrofalan u igrama a nije ni neka vrednica u kampu. Pomalo zbunjeni Nikola joj nakon kraće rasprave odgovara da je njegov adut iskrenost. Rasprava se i dalje nastavila oko žena u finalu, pa ni Milan ne može da odgovori na pitanje koja od samplemenica bi mogla ući u završnicu rialitija, ali kaže da će svoj glas za ispadanje sigurno dati nekoj od žena. Pre početka glasanja Sebastian svoju ogrlicu za lični imunitet daje Nikoli.

„Nakon ovog večeras nemam više ambicije da idem dalje, malo mi se smučilo, a čini mi se da Džonija najmanje gotive i ne bih hteo da on ispadne. Zato mu dajem svoj imunitet.“

A ono što je usledilo niko nije očekivao. Sedmi član Velikog veća posle prebrojavanja glasova postao je Ognjen! Za njega su glasale Aleks (od nje je dobio dupli glas), Kristina (koja je sva uplakana glasala za njega, uz obrazloženje da ju je strašno uvredio. Šta god se desilo između njih to kamere nisu snimile, ali je svakako bilo dovoljno da novosadska stilistkinja zaplače i glasa za njega), Maja Lena i Ava.

„Za mene su glasale osobe koje su do pre pola sata govorile o meni sve najlepše, osobe kojima sam pomogao, tako da je to na njihov obraz. One bi sad morale da se držezajedno, jer je to jedini način da opstanu, ali mislim da u tome neće uspeti, jer će se sad muškarci potruditi da naprave klan, pobede u svim borbama i da ih izbace. Iskreno se nadam da će biti tako“,  rekao je Ognjen po dolasku u Veliko veće.

U kampu plemena Sibu žene su razgovarale o izbacivanju, Ognjenovom šoku posle glasanja, dok su muškarci bili nervozni i tihi. Odvojili su se od žena, spremni za spavanje kako bi što pre zaboravili taj dan…

POSLEDNJE VESTI